2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نزدم واکسن

ده روز درگیرش بودم

من کرونای تیغی گرفتم

گلوم انگار با تیغ یکی میبرید

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

من نه اما پسرمو شوهرم و مادرم زده بودن خداروشکر خیلی سبک گرفتن.من خودم خیلی سنگین گرفتم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
الان بهتری؟

اره زد ریه دیگ سرفه خشک و قطع صدا کامل و...

اسپری و بخور سرد وهزارتا کوفت وزهرمار خوردم .

تو شهر ما عفونت ویروسی چشم زیاده

پسرم سه بار گرفته.همش میزنه چشمش

ورم زیاد قرمزی .عفونت ازچشمش میاد

توهوا پخشه ویروسه

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

اره زد ریه دیگ سرفه خشک و قطع صدا کامل و...اسپری و بخور سرد وهزارتا کوفت وزهرمار خوردم .تو شهر ما عف ...

من تو مهر یه همچین مریضی گرفتم که تا الآنم هنوز ریه ام پره ،شاید مال منم کرونا تیغی بوده چون گلو دردش افتضاح بود

برای عفونت چشم مدام با شامپو بچه فیروز بشورید

من تو مهر یه همچین مریضی گرفتم که تا الآنم هنوز ریه ام پره ،شاید مال منم کرونا تیغی بوده چون گلو درد ...

اره بخدا همین بوده

کلا متنفرم از پاییزوزمستون هروز مزیضیم ما

پسرم سیستم ایمنی بدنش ضعیفه هروز مریضه

خسته شدیم بخدا

من تو مهر یه همچین مریضی گرفتم که تا الآنم هنوز ریه ام پره ،شاید مال منم کرونا تیغی بوده چون گلو درد ...

به دونه بگیر بکوب

یکی دوقاشق بریز تو فلاکس اب جوشم بریز روش بذار دم بکشه بذار کنارت قلپ قلپ بخوز تا اخرشب داغ داغ