2777
2789
سوالتون رو بفرمایید

در مورد دادخواست بطلان معامله صوری به قصد فرار دین سوال داشتم

اعسار شوهرم برا مهریه رد شده ، محکوم شده همه رو یکجا بده ، دو ماهه زندانه ولی حتی یه ربع سکه هم نمیده، نفقه رو هم نمیده !

یه زمینی داشته در حین اجرای مهریه من انتقال میده به نام یکی از فامیلاش، تنها مدرکم برگه نقل و انتقال مالیاتیش هست که اسم و مشخصات فامیلشونم درج شده داخلش رونوشت سند رو هم دارم که بنام شوهرم بوده ، دادخواست ابطال دادم، تازه تعیین شعبه شده، میخواستم بدونم چه مدارک دیگه ای باید جمع آوری بکنم برا محکم کاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در مورد دادخواست بطلان معامله صوری به قصد فرار دین سوال داشتماعسار شوهرم برا مهریه رد شده ، محکوم شد ...

مدرک دیگری نیست که شما جمع کنی . برای دادگاه باید محرز بشه که این معامله صوری بوده فقط ببین پولی هم رد و بدل شده . اگر خریدار پولی به شوهر شما نداده که معامله صوری بوده ضمنن وقتی شما مهریه اجرا میذاری اون حق معامله اموالشو نداره باید اول بدهی مهریه بده بعد معامله کنه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مدرک دیگری نیست که شما جمع کنی . برای دادگاه باید محرز بشه که این معامله صوری بوده فقط ببین پولی هم ...

فردا میخواستم برم اجرای احکام مهریم، گفتم ببینم استعلامی هست که اجرا بتونه برام بگیره و به درد دادخواست ابطالم بخوره

هوش مصنوعی میگه میتونی بگی استعلام نقل انتقالات یکسال آخر رو بگیره ، تاریخ دقیق انتقال ، قیمت فروش ، و .....