2777
2789
عنوان

فاز اینایی که بیرون زیر دامن چیزی نمی پوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 29 پست

زمستون از این جوراب بلند گندمیا میپوشم

ولی تابستون چیزی نمیپوشم صندل باشه کتونی باشه باز جوراب بلند

شلوار نمیپوشم یه جوری میچسبه مشخص میشه شلوار داری زیرش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقااا اینا سردشون نمیشه ؟ما دیشب رفته بودیم بیرون شوهرم کلاه هد دستکش کاپشن تا زیر بینی بعد همش به من میگفت خودتو بپوشون سرما نخوری میخوای دستکشام و بهت بدم همون لحظه ی دختره بدون شال با دامن بدون شلوار از کنارمون رد شد 😑😂

معمولا بیرون دامن نمیپوشم ولی اگه بپوشم حتما زیرش بایکر دارم هزار اتفاقه شاید باد و طوفان شد شاید افتادم شاید تصادف کردم. برای دخترم هم از بچگیش میپوشونم که راحت باشه یا جوراب شلواری یا بایکر.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

فقط تصور اون لحظه که یک دفعه پ ر ی و د بشه.

وااای چقدر چندش.

همیشه از پسرایی که همه جا دستشویی میکردن حالم بهم میخورد.میگفتم چقدر احمق و کثیف هستند.

دخترا دارن میزنن رو دست پسرا تو کثیفی

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

زمستون از این جوراب بلند گندمیا میپوشم ولی تابستون چیزی نمیپوشم صندل باشه کتونی باشه باز جوراب بلند ...

یعنی زمستون به جای شلوار یا جوراب شلواری فقط جوراب بلند میپوشی؟ یخ نمی کنی؟ لباس زیر چی میپوشی؟

اولین باره میشنوممن خودم به پوشش معتقدمدامن کاملا بلند و ضخیم با جورابمشکلش چیه؟تاپیک زدی بالا گفتن ...

نه حرفشون درست نیست که میگن خرابن! ولی خوب دامن بدون شورت یه جوریه دیگه! شما خودت زیر دامن فقط جوراب می پوشی دیگه لباس زیر نمی پوشی؟ باهاش مشکلی نداری؟

یعنی زمستون به جای شلوار یا جوراب شلواری فقط جوراب بلند میپوشی؟ یخ نمی کنی؟ لباس زیر چی میپوشی؟

نه دیگ بعد معمولا بیرون برم زمستون ی کاپشن بلند بارونی و پالتو بلندم روش میپوشم دامن و پیرهن زیر ایناس سرد نمیشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️