2777
2789

من یسال دارم عادت کردم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا کنین برام التماس دعا

ان شاالله به زودی خوب میشی❤️.هندزفری صدا کم گوش کن.جای سرو صدا زیاد نباش.صدای باند و بلند گو تو مراسمات.خودم از بس حساس رفتم سی تی اسکن.گفت مشکلی نیست.و قطع شد خودبخود.

ان شاالله به زودی خوب میشی❤️.هندزفری صدا کم گوش کن.جای سرو صدا زیاد نباش.صدای باند و بلند گو تو مراس ...

خیلی محتاجم به دعاتون کنکور دارم خیلی در عذابم😭

خیلی محتاجم به دعاتون کنکور دارم خیلی در عذابم😭

به نظرم دو سه روز فکرت خلوت کن و استرس نداشته باش خوب میشی عزیزم.خودم هم گوشم بد ضربه خورده بود.تازه خوب شده بود که بچه های کوچه ترقه انداختن بد صدا داد.ان شاالله خوب میشی عزیزم.کنکور هم عالی جواب میگیری.فقط توکل بر خدا.موفق و سلامت باشی🧿❤️🌹🥰