2777
2789

به اینکه ازدواج خوب و موفقی داشته باشید، خوش بین هستید یا نه؟

افرادی هم که ازدواج کردن بگن آیا بنظرشون ازدواجشون موفق بوده؟ یا خیر؟

* من بدبین هستم. چون اصلا آدم درستی نمیبینم. نه تنها در مردها، بلکه در زنها هم آدم درستی نمیبینم. رو هیچکسی نمیشه حساب کرد. برای همین بشدت نسبت به ازدواج بدبین هستم.

نظرسنجی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم خوب و بد از نظر شما یعنی چی ؟ مثلا دختر بد چه دختری و میگی واسم سوال شد

آدم خوب، آدمیه که "دو رو" نیست. به راحتی "دروغ" نمیگه. آدم باشخصیتیه. سوء استفاده گر نیست. بخاطر پول، شخصیت خودش رو پائین نمیاره.

من اینجور آدم اصلا اطرافم نمیبینم. چه زن، چه مرد. واقعا از آدمها ناامیدم.

"دختر بد" کم ندیدم و کم نشنیدم که با این حرفا بخوام قانع بشم.

من سعی در قانع کردن شما نکردم صرفا جواب سوالتون رو دادم

در ضمن تا وقتی میسینید پای حرفای بقیه راجب دخترای مردم بهتره به ازدواج فکر نکنید

.

آدم خوب، آدمیه که "دو رو" نیست. به راحتی "دروغ" نمیگه. آدم باشخصیتیه. سوء استفاده گر نیست. بخاطر پول ...

اگر پول داشته باشی ک میتونی دختر خوب جذاب کنی .شما اگر دختر متعهد و خوب پیدا کنی و ازدواج کنی از پولات هم خرج کنه مگه اشکالی داره .

آدم دروغ گو ودو رو خیلی تعداد شون زیاد نیست چند بار باهاشون معاشرت داشته باشید میتونید تشخصی بدی

انشاءالله زود تر همونی که میخای پیدا کنی .

‌‌‌

من سعی در قانع کردن شما نکردم صرفا جواب سوالتون رو دادمدر ضمن تا وقتی میسینید پای حرفای بقیه راجب دخ ...

آره خودم "تجربه" کنم (ازدواج کنم) تا بعدا بفهمم چه اشتباهی کردم؟!!

من نگفتم فقط از حرف دیگران، گفتم خودم هم دیدم. اصلا آدم درست (چه مرد، چه زن) به ندرت پیدا میشه. گوهر نایاب شده.

اگر پول داشته باشی ک میتونی دختر خوب جذاب کنی .شما اگر دختر متعهد و خوب پیدا کنی و ازدواج کنی از پو ...

اتفاقا یه دختر خوب و باشخصیت نمیاد براساس پول انتخابت کنه.

من نه مشکل مالی دارم و نه مشکل ازدواج کردن. بعضی از خانواده ها خودشون دخترشون رو به من پیشنهاد میدن.

مشکل اصلی اینه که آدم درست پیدا نمیشه.

شما ظاهرا تجربه نداری، ولی من با مردم که در ارتباطم اصلا آدم باشخصیت نمیبینم، چه مرد باشه، چه زن.

اتفاقا یه دختر خوب و باشخصیت نمیاد براساس پول انتخابت کنه.من نه مشکل مالی دارم و نه مشکل ازدواج کردن ...

آره خب اینکه معیار آدم فقط پول باشه اشتباهه.

با حرفاتون موافقم ولی خب حس میکنم خیلی خودتونو دست بالا میگیرید.

شاید بخاطر همینه که از بالا به بقیه نگاه میکنید حس میکنید آدم خوب کمه یا نیست

‌‌‌

آره خب اینکه معیار آدم فقط پول باشه اشتباهه.با حرفاتون موافقم ولی خب حس میکنم خیلی خودتونو دست بالا ...

نه خودم رو دست بالا نمیگیرم. براساس تجربه میگم.

مثلا "دروغ گفتن".

مگه شما نمیبینید همۀ مردم به راحتی دروغ میگن؟

دو روئی، سوء استفاده گر بودن، منفعت طلب بودن، پول پرستی، فرصت طلب بودن، تیغ زن بودن و و و و... ویژگیهایی هست که تو اکثر مردم به وضوح دیده میشه.

نه خودم رو دست بالا نمیگیرم. براساس تجربه میگم.مثلا "دروغ گفتن".مگه شما نمیبینید همۀ مردم به راحتی د ...

درسته

جدیدا حس میکنم بهترین ازدواج ، ازدواج فامیلیه قشنگ رو طرف شناخت داری اخلاقشو میدونی اگر خواستی قبول میکنی اگر هم نه که هیچی

فقط بديش اینه مثلا پسر عموت شبیه باباته😬😂

‌‌‌

درسته جدیدا حس میکنم بهترین ازدواج ، ازدواج فامیلیه قشنگ رو طرف شناخت داری اخلاقشو میدونی اگر خوا ...

اتفاقا تو فامیلهای ما همه سوء استفاده گرن. و گرنه تو فامیل هم گزینه هایی هستن.