2777
2789
شخصیت ش از چ لحاظ

اینکه خودشو تا چ حد باور داره

اینکه توی زندگی چجوری آدمی بوده

دنبال پیشرفت بوده یا خوشگذرونی

رفیق باز بوده یا نه

پسر مودبی بوده نسبت به پدر و مادر یا سر به هوا

و خیلی چیزایی که شخصیت خوب و بد رو رقم میزند

اینکه پسر افتاده ای بوده یا شرور

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری حواسم باشه من ی شهر دیگه م

کسی پیشش نیست؟

پدری مادری برادری....

منظورم به اینه اولاشه حواستون باشه با دلش راه بیایید بهش محبت کنید نه اینکه زیر نظر بگیریدش.

بعد یه چیز بهت بگم تا خودش نخواد کامل بزاره کنار ،شما ۴ چنگولیم بهش بچسبی تو شیشه ام نگهش داری اون کار خودشو میکنه.

خودش باید خسته بشه.

که امیدوارم به حق ۵تن خسته شده باشه و کلا گذاشته باشه کنار

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
شخصیت ش از چ لحاظ

هر چی که هست

شما کمکش کنید

گناه داره

اعتیاد نابودش میکنه و ممکنه به جایی برسه که دیگه راه برگشتی نباشه

اونوقت پشیمونی سودی نداره

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

آروم و مهربونهولی رفیق باز و اهل خوشگذرونی

از رفیقاش باید دور بشه

این آدم خیلی ساده هستش

اگه از رفیقاش دور نشه صد در صد بازم میره سمت مواد

راه دیگری جز آزمایش نداره؟

اگه بتونید ۲۴ساعت تحت نظر بگیریدش.درسته احتمال داره مصرف نکنه ولی قرص بخوره.البته اگه واقعا قرص بخوره و دیگه سمت مواد نره یک قدم برداشته ولی به شرطی که قرص رو ب مرور زمان کمتر کنه و کنار بزاره.چون مصرف طولانی قرص هم عوارض بدی داره.چون قرص هم همون مواده ولی مصرفش مثل صنعتی نیست.تو داروخونه کیت هم هست ک میشه گرفت و ادرارش رو تست کنی

کسی پیشش نیست؟پدری مادری برادری....منظورم به اینه اولاشه حواستون باشه با دلش راه بیایید بهش محبت کنی ...

پدر و مادرم هستن ولی کاری بش ندارن

ممنون انشاالله ب حق قرآن هر دعایی داری مستجاب بشه شمام

چ کمکای

کنارش باشید

بهش انگیزه بدین

باهاش حرف بزنین

از گذشته تلخ و عبرت دیگران نشونش بدین

سمت ورزش بره