2777
2789

برادر من سی و سه سالشه و معتاد صنعتی بود و مغزش تخریب شده بود

شش ماه کمپ بود

اوایل کمپ حالش بد بود ولی کم کم خوب شد

چند روز پیش اصرار داشت بیاد بیرون و گفت دوروز میام میرون و بر میگردم

اومد ولی بر نگشت

حالش ظاهراً خوبه

و میگه اصلا ب مواد فکر نمیکنم

و خیلی تنها میره بیرون

تو وسایلاش و ک میگشت مواد پیدا کرد داد بمون گفت مواده بریزیم دور

بنظرتون امکان داره باز مصرف کنه؟

چطوری بفهمم مصرف میکنه یا نه یا کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدیک معتاد هیچوخ ترک نمیکنه هیچوخ هیچوخ

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

انشالله توکل بر خدا که دیگه نمیره سمتش ولی ....

خیلی حواستون بهش باشه چون اونایی که از کمپ میان اولاش اخ و پیف میکنن....

بعد ۱تا ۳ماه شایدم یه خرده بیشتر دوباره همه چی یادشون میره میرن سراغ اون زهرماری.

اولا بخاطر رفیق ناباب ....

دوما بخاطر عوض نشدن محل زندگی

و سوما اگه کسی مصرف کننده دور و برش باشه بیشتر ترغیب میشه.

بخاطر هر مشکل پیش پا افتاده ایم بهونه دارن که فلان کار نشد یا فلان حرفو به من زدید من لغزش کردم.

خلاصه خیلی حواستون باشه.

بعدش اگه خدایی نکرده مصرف کنه از رو حرکاتش و چرت و پرتاشو مخفی کاریاش متوجه میشید.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

خیلی مواظبش باشید

ولی در کل شخصیت خودش مهمه که چجوری آدمی هستش

بعضیا رو من دیدم ازش بیرون اومدن و واقعا چشماشون باز شد

دیگه کمپ هم نرفتن.هیوچ دارویی هم دیگه مصرف نکردن.کامل پاک پاک شدن چندین ساله

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀