2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو شکست و از گوشی مادرش زنگ زد گفت دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 91 پست
اندازه منم نیستی که زنم چیه😐یعنی تو جایگاهتو پایین تر از اون میدونی یا جایگاه مرد رو بالاتر از زن م ...

زنی که اینقدر خودش رو حقیر میدونه معلومه که مثل کیسه زباله میندازنش دور

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هویت و شخصیتش و ی بار نه، چندین بار زیر سوال بردید. حتی اگه دوباره دوست بشید، این حرفاتون و زخمهاش، هیچوقت فراموش نمیشه.

احتمالا بار اولتون هم نیست این مدلی صحبت میکنید.

نمیخایی جدا بشی چرا پس تا این حد پیش میری.الان مرد شد؟!

مرد به همین مرد بودنش برای زنش امید داره و ادامه میده کلن زدی ناقصش کردی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولی کسی که اینهمه گوشی میشکنه بچه ست هم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

دلم گرفت برات هردوتون مقصرین ،از دلش در بیار پاشو برو خونت حامله ای عزیزم ولی خونت رو ول نکن من تا حالا بیشتر دو روز نشده جایی بمونم مگه اینکه خیلی مهم باشه برو خونت تا شوهرت رو دلسرد نکردی

نمیخایی جدا بشی چرا پس تا این حد پیش میری.الان مرد شد؟!مرد به همین مرد بودنش برای زنش امید داره و اد ...

بدبخت حاملست هورموناش بهم ریخته ممکنه یهو احساساتی شه اون باید درک میکرد البته با احترام این نظر منه

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»