2777
2789

من همسرم شدیدا مهربون و صبوره تو این ۲ سال تا حالا از گل نازک تر نگفته حتی وقتی من صدتا بدوبیرا بهش گفتم

تو خونه داری خیلی کمکیمه روزای تعطیل که کلا همه چی با ایشونه

شدیدا خوش سفر و شوخ طبع

هرکاری که بخوام انجام میدم یا هر مسافرت مجردی که با دوستام بخوام میرم و مخالفت نمیکنه

اخلاق بدشم اینه که شدیدا بهم وابسته اس و لوسِ

بهش بی توجه ای کنی ناراحت میشه

عاشقمه کاش منم عاشقش بودم💔کاش اینقدر بی رحم نبودم تو زندگی واسش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که گفتی شوهر من هیچ کدومو نداره

خیلی درون گراس و کم حوصله

چیزه خوبم به ذهنم نمیاد چون دو روزه قهریم باهم

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

میشه از بدی های دخترم بگم ، دو سالش ، اعصابم رو امروز ریخت بهم ، تو جمع رفتیم کلا منو نادیده گرفت ، این همه بچه بزرگ کن ، شب بیداری ، مریض داری اخرش امروز یه غریبه رو به من ترجیح داد ، اونم سر اینکه یک ثانیه یه بچه دیگه تو بغلم نشست

دوسش نداری؟!!!

دوسش دارم ولی عاشقش نیستم

زیاد حوصله حرف زدنو ندارم

خداشاهده تا حالا سر جمع فک کنم ۳ بار اومده بدون گل

همیشه واسم یه شاخه میاره یبار گلگی کرد که ذوق نمیکنی واسه گل اواردنم

در این حد بی احساس و بی ذوقم

همین الانم شیفته زنگ زد گفتم من برم بخوابم قطع کردم

صبور مهربون خوش اخلاق شوخ طبع تو کارای خونه کمکم میکنه روزای تعطیل تمام وقتشو برام میزاره و دوس نداره کسی رو دعوت کنیم اون روز یا یکی بیاد خونمون فقط دلش میخاد تنها باشیم و تمام وقتشو کنارم بگذرونه خلاصه اخلاق خوب خیلی دارع

اخلاق بدشم اینه خیلییییییییی تو دارع همه چیزیو میریزه تو خودش مبادا من نگران یا ناراحت باشم🥲🥲

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دوسش دارم ولی عاشقش نیستمزیاد حوصله حرف زدنو ندارمخداشاهده تا حالا سر جمع فک کنم ۳ بار اومده بدون گل ...

واقعا متاسفم برات ☹️☹️😂

این همه ذوق میکنه برات این همه دوست داره چرا اینجوری میکنی ذوقشو کور میکنی !

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

میشه از بدی های دخترم بگم ، دو سالش ، اعصابم رو امروز ریخت بهم ، تو جمع رفتیم کلا منو نادیده گرفت ، ...

داری میگی بچه ناراحت نباش گلی بچه اس دیگ از رو عمد ک اینکارو نکرده مطمئن باش خیلی دوست دارهه

کاش دست خودم بوددست خودم نیست اصن

مگ میشه خب چرا

قبلا کسی تو زندگیت بوده؟