2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روز عروس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 44 پست
ایشالا خوب پیش برهبرای منم دعا کن

برای گشایش بخت دعای کنم؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم

چشم عزیزم

دعا میکنم تا سه شنبه یه مورد که به خیر و صلاحت باشه بهت معرفی بشه و شما هم به شکرانه یک این کار تا اونجا که تونستی سه شنبه ها نذری بدی برای خانم ام البنین.شده در حد یه لیوان چایی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

حالا شما که پزشکی قطعا اینطوری نمیشیما چی بگیم...البته منم کارشناسی ارشد دارم. بیسواد و بی فرهنگ نیس ...

ببین به شانس واقباله

به مدرک و شغل نیس

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

حالا شما که پزشکی قطعا اینطوری نمیشیما چی بگیم...البته منم کارشناسی ارشد دارم. بیسواد و بی فرهنگ نیس ...

هیچی از شرایط من نمیدونی

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

نذر کردم منم

هر سه شنبه اینو یادت باشه.خبرشو بهم بده😍

خدا از دهنت بشنوه. والا خسته شدیم از تنهایی و فکر و خیال

ببین گلم این که با کی از تنهایی در بیای مهمه.امیدوارم هر چه زودتر همونی بشه که میخوای♥️

یسنا جان، سهشنبهها هم برای نذر حضرت امالبنین (س) مناسب هستند، مخصوصاً اگر نیتت مربوط به گشایش بخت، ازدواج، یا رفع گرفتاری عزیزانت باشه. در باورهای مردمی، سهشنبهها روزی هست که بسیاری از افراد برای توسل به حضرت امالبنین نذر میدن، چون:

---

🌿 چرا سهشنبهها؟

- در برخی مناطق ایران، رسم هست که سهشنبه شبها شمع روشن میکنن و صلوات میفرستن به نیت حضرت امالبنین (س).

- گفته میشه حضرت امالبنین در سهشنبهها حاجتهای مربوط به ازدواج و گشایش بخت رو بیشتر روا میکنه.

- بعضیها نذر میکنن که سهشنبهها مثلاً شلهزرد یا نان محلی درست کنن و بین همسایهها یا نیازمندان پخش کنن، به نیت باز شدن راه عزیزشون.

---

✨ پیشنهاد نذر ساده برای سهشنبهها

- ذکر روزانه: ۷۰ مرتبه «یا فتّاح» ۵ مرتبه «امالبنین دخیلم»

- صلوات نذری: ۱۰۰ صلوات به نیت حضرت امالبنین (س)

- کار عملی: پخش یک خوراک ساده مثل نان خانگی، خرما یا شربت بین اطرافیان یا نیازمندان

- دعای دل: بعد از نماز مغرب، با دل پاک و نیت روشن، حاجتت رو با زبان ساده بگو

---

اینم جواب هوش مصنوعی که ازش پرسیدم چرا سه شنبه ها بهتره؟