2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روز عروس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من مطمعنم از خیلی ها موفق تری. حتما خوشبخت میشی❤️🥲خودت اهل دوست شدن و... نیستی؟

نیستم یعنی اطرافم پسری نیس اصلا

خودمم اینستا ندارم

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

امشب به حضرت ام البنین بگو تا سه شنبه به مورد خوب برام پیدا کن و بگو اگه پیدا بشه مثلاً یه جعبه خرما یا چند بسته شکلات نذر میدم

در حد وسع خودت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

امشب به حضرت ام البنین بگو تا سه شنبه به مورد خوب برام پیدا کن و بگو اگه پیدا بشه مثلاً یه جعبه خرما ...

سه شنبه روز خاصیه؟

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

چرا تا سه شنبه

یه خانمی بهم گفت.من برا یه حاجت محال خواستم نتیجه داد

اتفاقا امشب هم برا گشایش بخت یکی از فامیل هام گفتم و جالبه به یه ربع نرسید یه مورد معرفی کردن قراره فردا بهش زنگ بزنم.دعا کنید خوب پیش بره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سه شنبه روز خاصیه؟

راستش نمیدونم چرا سه شنبه.ولی کسی که به شدت مقید بود اینو یادم داد و به طرز معجزه آسایی نتیجه داد حتی به سه شنبه هم نرسید.