2777
2789
عنوان

بچه های اول قلدر و زورگو هستن یا آروم و مظلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
وسطی ها هم مظلوم وآرومن 😂

دقیقاااا

حالا داداش بعد من منو خیلی اذیت میکرد الان آروم شده حالا نوبت آخریه شده خیلی اذیتم میکنه

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣🤣واقعااا

بخدا یه زبون بازیه که نگو با همین دو وجب قدش باباشو قشنگ تو مشتش گرفته اما من میشناسمش چه مارمولکیه همیشه طرف بزرگه رو میگیرم😁

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
بخدا یه زبون بازیه که نگو با همین دو وجب قدش باباشو قشنگ تو مشتش گرفته اما من میشناسمش چه مارمولکیه ...

خوب میکنی

بعضی وقتا بزرگا خیلی اذیت میشن از بس نه تغاری ها مارمولکن

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

خوب میکنی بعضی وقتا بزرگا خیلی اذیت میشن از بس نه تغاری ها مارمولکن

آره نامردیه حالا پدرا کمتر تو خونه هستن زیاد متوجه نمیشن چی به چیه ولی مادرا قشنگ میفهمن کدوم کتک خوره کدوم سیاست مداره من قشنگ فهمیدم کوچیکه تو دعوای خودشون اول میزنه بعد عمدا جیغ میزنه وفرار میکنه ما فکرکنیم داداشش زدتش دعواش کنیم ببین بچه سه سال نیمه چطور فکرش کارمیکنه خداوکیلی😂😂😂

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

خودم اولیم وبه شدت قلدر که نمیشه گفت

ولی لجباز و رکم و حرف حرف خودمه کوتاهم نمیام

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

خودم اولیم وبه شدت قلدر که نمیشه گفت ولی لجباز و رکم و حرف حرف خودمه کوتاهم نمیام

خوبهه

ولی بچگی همه ازم یه دور کتک خوردن

🤣🤣🤣🤣👌🏻