آناهیتا1989 مدیر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2257 عنوان هیییچ پسری بهم پیشنهاد نمیده 😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست چرا واقعا لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :) 1404/09/14 | 22:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دژبان_سایت عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 6770 جسارتا تخصصی داری برا مهاجرت کردن؟! مهاجرت که نمیشه گفت همین ترکیه بود ،بله کمترین کار اونجا ۵،۶برابر ایرانه حقوقش کاربری دست۱۰نفر میباشد
آناهیتا1989 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2257 خودت میدونی دیگه😂 ینی به خوشگلی اینا اهمیت نمیدن ؟! لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 17928 مهاجرت که نمیشه گفت همین ترکیه بود ،بله کمترین کار اونجا ۵،۶برابر ایرانه حقوقش درسته به همون میزان مخارج هم بالاستیکی از آشناهای ما آقا با فوق لیسانس توی کانادا تو هایپر مارکت کار میکنه تازه همخونه هم داره اونجور رفاه آنچنانی ندارهمهاجرت بگیر نگیر داره شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 966 ینی به خوشگلی اینا اهمیت نمیدن ؟! نه بخدا باور کن، خوشگلی رو برا خوشگذرونی میخوانبرای ازدواج دنبال چیزای دیگه ن
hedie__bbh عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 8703 نه بخدا باور کن، خوشگلی رو برا خوشگذرونی میخوانبرای ازدواج دنبال چیزای دیگه ن دنبال چین؟ ی سوال ینی اگررر برن سراغ یه دختری برا این چیزا ینی اون دختره خوشگله؟😂😂چون برام پیش اومده میپرسم😑
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 966 دنبال چین؟ ی سوال ینی اگررر برن سراغ یه دختری برا این چیزا ینی اون دختره خوشگله؟😂😂چون برام پیش اوم ... آره بیشتر به این چیزا اهمیت میدن برای خوشگذرونیولی برای ازدواج نه
آناهیتا1989 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2257 نه بخدا باور کن، خوشگلی رو برا خوشگذرونی میخوانبرای ازدواج دنبال چیزای دیگه ن من با این قضیه البته کنار اومدم دیگهمین ک خیلی خوشگل نیستم حداقل این خوبیو داره کسی برا خوشگذرونی سمتم نمیاد :)) لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 966 من با این قضیه البته کنار اومدم دیگهمین ک خیلی خوشگل نیستم حداقل این خوبیو داره کسی برا خوشگذرونی سم ... کی به تو گفته خوشگل نیستی آخه؟!
دژبان_سایت عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 6770 درسته به همون میزان مخارج هم بالاستیکی از آشناهای ما آقا با فوق لیسانس توی کانادا تو هایپر مارکت کار ... نه من برای مدتی میخواستم برم یه مقدار که پس انداز کردم سرمایه دستم اومد برگردم الان یکی از بچه هامون رفته اینجا ماهی ۱۲میگرفت اونجا ۱۲۰_الی۱۵۰_۲۰۰نیروی فنی اونجا کمه خوابگاه و غذا هم به عهده کارفرما هستش کاربری دست۱۰نفر میباشد
آناهیتا1989 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2257 کی به تو گفته خوشگل نیستی آخه؟! چون هیچکس پیشنهاد نمیده بهم دیگ 😅😅 لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)
آناهیتا1989 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2257 چند سالته؟یه گلدن تایم خاصی داره پیشنهادات و خاستگاری ها😂 اره دقیقا الان دهه هشتادیا رو بورسن :)) لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 966 چون هیچکس پیشنهاد نمیده بهم دیگ 😅😅 چه ربطی داره؟مشکل از نر هاست نه چهره تو
hedie__bbh عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 8703 آره بیشتر به این چیزا اهمیت میدن برای خوشگذرونیولی برای ازدواج نه تا الان پیش اومده دوتا پسر همین امسال فقط بم پیشنهاد اون کارو دادن خیلی اعصابم خورد میشه ناراحت میشم اول زمینه دوستی میچینن بعد میگن فقط برا اون خیلی هم مستقیم فیلمم بازی نمیکننمشکل از منه؟