2777
2789

دنیا خیلی به من سخت گرفته

هرچی فکر میکنم آدم بدی نبودم و نیستم

خسته ام خیلی دلم میخاد بمیرم خیلی

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می گذره. روزهای آروم و آسایش تو هم می رسه

نمیرسه خیلی سخته خیلی دارم اذیت میشم کاش میشد بمیرم راحت بشم خیلی سخته نمیتونی تصور کنی چقدر 😭😭😭😭😭

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

شما باید بری دکتر اعصاب روان .سوگواری بیشتر از یک سال دیگ سوگ نیست بیماری شده

سوگواری آخرش پذیرشه که من پذیرفتم دکتر هم رفتم مشکلم اصلا فوت عزیزم نیست با اون موضوع کنار اومدم ، متاسفانه زندگی پر از مشکله

چندروز پیش واسه یه کار اورژانسی رفته بودیم بیمارستان، یه دانشجوی سال آخری بود که داشت اونجا کار می کرد همش به یه نقطه زل می زد توی چهرش هیچ نشاط و انگیزه ای نبود .. واقعا کمن اونایی که حالشون خوبه

تعداد آدمایی که بهشون آسون گرفت کمن

اطرافم خیلی میبینم هرچی خواستن همون شده اونوقت من چی؟ برای ساده ترین چیزا پیش خدا التماس کردم

برو دکتر روانپزشک دارو بهت می ده بعدش خیلی بهتر می شی. مشاوره برو. برای خوب شدنت تلاش کن و هزینه کن

عزیزم چرا فکر میکنید مشکلم هزینه یا تلاش نکردن هست من بیشتر از ۱۰۰ خودم تلاش کردم با فوت نامزدم کنار اومدم مشکلات دیگه ای هم دارم

چندروز پیش واسه یه کار اورژانسی رفته بودیم بیمارستان، یه دانشجوی سال آخری بود که داشت اونجا کار می ک ...

با یه لحظه که نمی شه کل زندگی یه نفر برد زیر سوال

منم خیلی تو دنیای ذهنیات خودم غرق می شم و زل می زنم به یه نقطه. سختی دارم خوشی هم دارم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.