2777
2789

یه نفر به من تهمت زد و حرفای که من نزده بودم رو الکی به من نسبت داد و تو یه جمعی ابروی منو برد

منم سکوت کردم چون فامیل همسرم بود و عملا نمی تونستم کاری کنم بعد از اون من یه سال مریض روحی شدم از فکر و خیال

یه دو سالی گذشت یه روز رفتم مشهد به دلم افتاد این ادم رو ببخشم

گفتم خدایا من این ادم رو بخشیدم تو هم از من بگذر

دقیقا شبش خواب دیدم اون دنیا هستم و مردم

و دارم زندگی میکنم و هیچ عذابی نیست مثل همین دنیاعه بعد تو خواب میگم من که گناهکار بودم بالاخره غیبت و بی نمازی و هزار تا چیز داشتم پس چی شد چرا اینجا هیچ عذابی نیست

تو خواب فهمیدم خدا هم از گناه های من گذشته

اینو گفتم که اگه بهتون تهمتی زده شده ...ظلمی شده

بگذرید

به خاطر خدا

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

چ بی منطق چرا باید ببخشیم مگ این ادما ارزشی دارن واسه خدا ک خدا بگه به خاطر من اونارو ببخشید

اینا لایق بدترینان

اگر تو قیامت خدا ازم خواست به خاطرش ادمی ک بهم ظلم کرده رو ببخشم اول میپرسم چرا این ادم برات ارزش داره میخوای من ببخشمش و داری وساطتشو میکنی جواب قانع کننده بود میبخشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ بی منطق چرا باید ببخشیم مگ این ادما ارزشی دارن واسه خدا ک خدا بگه به خاطر من اونارو ببخشید اینا لا ...

ببین ما همه بنده های خدا هستیم

مثل بچه های یه مادر

خدا همه ی بنده هاشو دوست داره حتی گناهکار و ظالم رو

ما در واقع داریم بچه های (بنده) خدا رو میبخشیم

خدا هم حتما هوای ما رو داره

من باهات کاملا موافقم ولی ظلم اگه یکبار باشه قابل بخشش هست ولی طرف هی در تلاش باشه ضربه بزنه یا پاپوش درست کنه اونو خدا بزنه تو کمرش ولی اگه پشیمونه و توبه کرده منم باهات موافقم میبخشم و میگم خدایا تو هم از گناهان من بگذر

من باهات کاملا موافقم ولی ظلم اگه یکبار باشه قابل بخشش هست ولی طرف هی در تلاش باشه ضربه بزنه یا پاپو ...

بعضی ها هم واقعا مریضن سلامت روحی ندارن همش دوست دارن به بقیه اسیب بزنن