2777
2789

خواهر هنوز عقد نکرده خاستگارش مریض شده سرماخورده

مامانم یکسره زنگ میزنه حالشو میپرسه از صب عصبی بود با ماها بد حرف میزد سر این قضیه میگف میترسم دامادم چیزیش بشه مریضیش خیلی طول کشید

شوهرم میگه من تا ارنج دستمو عسل کردم مامانت گاز گرف ب من اهمیت نمیده اون هنوز نیومده فلان😐نمیدونم ب مامانم تذکر بدم؟اخه چند بارم گفته ب من فلانی از شوهر تو بهتر و قشنگتره

حالا من بدم نمیاد میگم اولشه ذوق دارن ولی شوهرمم کم خوبی نکرده بهشون

کل خونشونو بازسازی کرده کابینت زده و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت فرق میزاره

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

رفتار مادرت زشته سیاست نداره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

بله بهتره که به مادرتون تذکر بدین و خوبیهای شوهرتون رو یادآوری کنید البته وقتی دوتایی تنها هستین

و بهتره که بگین حداقل پیش شوهر شما اینکار رو نکنم چون در آینده مشکل ساز میشه و زندگیتون تحت تاثیر قرار میگیره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه