2777
2789

مادربزرگش و خاهرای مادرشوهرم به شوهرم بدوووون هیچ دلیلی خیلییی خوب بودیمااا پیام دادن زنت خرابه فلانه بساره ما مدرک داریم یه شهرو سیر کرده فلان جاش بسار جاشو عمل کرده که به همه نشون بده(هیجاااام عمل نیست حتی یدونه ناخونمم نمیزارم)رفتم خونه مادربزرگش گفتم اخه مامان جان من این حرفارو شنیدم رو کرد به شوهرم گفت تو بیا تو این ج.نده رو بزار بیرون خلاصه رفتم شکایت کردم و حکم بریدن ۱۰۰ ملیون ۹۹ ضربه شلاق ۲ سال حبس بریدن ک من بخشیدم حرمت فامیلو نگهداشتم

مادرش ۲ ماهه خاهرش و مادربزرگشو از سر حرص من اورده خونشون یه زنگنزده هی هم استوری میزاره خاهرم خاهرم

بقیشو الان میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوان رو خوندم اومدم بگم خب خونه مادرشه باید بره

ولی با توضیحاتی که دادی، خیلی بی غیرته اگه بخواد بره اونجا

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

امروز رفتن بعد دوماه یه شهر دیگ زندگی میکنن

یکبار زنگ نزدنا یعنی به ما یکبار در حد یک ثانیهم نزدن

همین امروزم رفتن الان شوهرم میگه من فردا میخام برم خونه مادرم گفتم عزیزم لاقل یکم صبر کن منو کوچیک نکن بزار یکبارم زنگ بزنن بگن بیایید همش منو نبر نون خالیشونو بخورم بزار یکبارم دعوتم بکنن چی میشه یکبار بگن عروس فلانی داره میاد توهم بیا دیونه بازی دراورد منننن باید برم مااادرمه ازش نمیتونم بگذرم من چ بدبختم 😭

کااااش پسرا تا نتونستن از مادرشون دل بکنن نیااان زندگی یکی دیگه رو خراب بکنن کااااش مادرایی که پسر دارن به دختر مردمم احترام بکنن

مادرش دو ماهه دخترش و مادرشو آورده خونشون از لج شما ؟؟

خب به شما چه ؟

اصلا میخواد کلا بیاره

شما اهمیت نده بهشون . اشتباه هم کردی بخشیدی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عنوان رو خوندم اومدم بگم خب خونه مادرشه باید بره ولی با توضیحاتی که دادی، خیلی بی غیرته اگه بخواد بر ...

برادرش گفت بهش

گفت خیلی بیغیرتی که به زنت این حرفارو زدن بخشیدی

جالبش اینه میگه بیان بگن ببخشید من رفت امد میکنم با مادربزرگم

چه جوری فحاشی رو ثابت کردی دادگاه به نفعت رای داد

اس ام اس داشتم زنگ زدن ببخشم صدا ضبط کردم

برادرشوهرم بهم گفت خاله بهم گفته بیام باهات اوکی بشم ببینم تو با چند نفر دوستی صداشو ضبط کردم بردم