2777
2789
عنوان

شوهرم میگه واسه روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 43 پست

ببین ی جعبه شیرینی و یه کارت هدیه بگیر ببریم. کتف و بال و غذا و فلان جالب نیست. زنگ بزنید بگین میآییم اگر دعوت کرد واسه شام که خوب شام برید اگرم نه بعد شام برید و شیرینی و کادو را ببرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا واسه هیچ کدوم چیزی نمیگیرم راحت

چرا ؟منم امسال تصمیم دارم چیزی نگیرم

منو ققط چشم پول میبینن و خدمات یکطرفه میخان

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چرا ؟منم امسال تصمیم دارم چیزی نگیرم منو ققط چشم پول میبینن و خدمات یکطرفه میخان

چون بی محبت هستند.مثل دشمن هستند جفتشون..متنفرم ازشون.خیلی ظلم در حقم کردن.حسی ندارم بهشون

نه اصلا همچین آدمی نیس چون وجود نداره کلا😂

😮😐😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نگیر خودتم درگیر نکن والا.چی میخوان بگن مثلا.رودرواسی نداشته باش.

همين امروز زنگ زدن دو روز قبل مادر تولدمم هست بخاطر پول میگن

من خودم هرجا نیازمندی ببینم توانش داشته باشم کمک میکنم ولی اینا هیچ کدوم تو مریضی حال بدی کنارم نبودن ،عادت کردن یک طرفه سرویس بدم یجوری شدم دوس دارم پول بندازم اشغالی براشون دیگ کاری نکنم اینقد دلمو شکستن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
همين امروز زنگ زدن دو روز قبل مادر تولدمم هست بخاطر پول میگن من خودم هرجا نیازمندی ببینم توانش داشته ...

مثل خودشون باش عزیزم.رودرواسی نکن..منم تو مریضی هام نبودن .وکلی بدی دیگه از چشمم افتادن برام مهم نیستند.بی خیال به رو خودت نیار.