2777
2789

اول اینکه من جواهر استارترم و چون کاربریم از کار افتاده با اینجا اومدم.من ۳۵ سالمه دکترای آزمایشگاه دارم و خودم کار میکنم و دراما دارم.دوقلوهام دوسالشونه.همسرم لیسانسه و املاکی داره و مشکلات زیادی باهاش دارم.اول اینکه اصلاااا متعهد به زن و بچه نیست یعنی خوب واسه بچه هامون وقت نمیذاره و باهاشون بازی نمیکنه.ساعت کاریش خیلی اذیتم میکنه معمولا صبح تا عصر خونست عصر میره سرکار تا ۱۰ شب که بچه هام هرررشب بهونه باباشونو میگیرن و با گریه میخوابن.هرچی باهاش صحبت میکنم هم فایده نداره.ماهی دوماهی یکبار هم با دوستاش دورهمی میذاره ویلای کردان و میره دو سه شب نیست که این ماجرا از اول ازدواجمونم بوده و هرچی اعتراض کردم به گوشش نرفته البته مهمونیش مردونس ولی اینکه رفیق بازه به نظرم خیلی اذیتم میکنه.اصلا سنخیت فکری و فرهنگی و.. نداریم. شما جای من بودید چکار میکردید؟ ۷ ساله ازدواج کردم متاسفانه ازدواجمم از سر نادانی بود و گول ظاهر موجه و زبونش رو خوردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاوره هم رفتیم سه نهار سال پیش ولی درست نشد.خودم خیلی مشاوره میگیرم ولی دیگه باهام نمیاد دوتایی بر ...

خب مشاوره چجوری میری؟!

چقد کاربلدن؟!

شاید انقد پیشه هر مشاوری بردیش دیگه الان نمیاد باهات

ولی مهم نیست

چون بچه داری جدا نشو

مشاور حرفه ایی پیدا کن خودت برو پیشش

یکی که واقعا بلد باشه و بهت یاد بده چیکارکنی

در کنارش حتما حتما حتما کلاسهای همسرداری

شرکت کن اینهمه کلاس همسرداری خوب تو اینستا و

جاهای دیگه هست مثلا کلاسهای خانوم کشوری یا

خانوم باقری خیلی خوبه شرکت کن کم کم یادمیگیری

باید چیکارکنی

طلاق با دو تا بچه واقعا سخته

به نظرم سعی کن اینی که هست رو قبول کنی

چون با طلاق مشکل اولت هم چنان پابرجاست و باز بچه هات پیگیر پدرشون میشن اینبار به بهونه جدایی مسئولیت های بیشتری رو دوشت میندازه و حتی مشکلت شدیدترم میشه

درخصوص دومی من راستش معتقدم عیبی نداره گهگاه زن و مرد دور شن از هم مجردی با دوستاشون برن سفر حتی خوشممیاد ی روزی شوهم کردم فرصت سفر مجردی رو داشته باشم مشکل خاصی برای من نیست

طلاق با دو تا بچه واقعا سختهبه نظرم سعی کن اینی که هست رو قبول کنی چون با طلاق مشکل اولت هم چنان پاب ...

آخه انقدر بچه ها گریه میکنن که کلافه میشم. زنگم میزنم میگم بیا نمیاد. من خودم صدمو گذاشتم تو زندگیمون ولی اون نه

بعدم اینکه ماهی یه بار دو ماه یه بار 2 3 روز بره با دوستاش این اسمش رفیق باز نیستا

واقعا؟؟؟؟ یعنی همسرای شما هم میرن دو سه شب نباشن؟پس چرا ما نداشتیم تو خانوادمون؟ما برادرام و پدرو داییهاو... همه خانوادگی فقط میرن و میان