2777
2789

از میشدم و میشم :

از همون بچگی وقتی بقیه بچه ها باهام بازی نمیکردن ...😅

وقتی همش لباس تکراری تنم بود ...

وقتی لباس های دست دوم بقیه رو میپوشیدم ...😔

وقتی عروسی میرفتیم همه دخترا ناز و ارایشگاه رفته و لباس خوب ولی من هیچی 💔...

وقتی تو فامیل کسی آدم حسابمون نمیکنه و بزور جواب سلامو میدن ...🙂

وقتی میشنوم پشت سرمون میگن فلانی بدبخته !...🙃

وقتی پشت کنکور شدم و همه دوستام در رفاه کامل و من هیچی ب هیچی چهارتا کتاب تستی هم که دستمه رو یه خَیِر بهم داد ...😓

وقتی بین همسن و سالام خجالت کشیدم و اعتماد بنفسم پایین اومده

مستقل که شدم ازدواج کردم بخودم قول میدم همه تلاشمو کنم بچه هام اینارو تجربه نکنن!!!!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اذیت #

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزمممم فقط سعی کن شوهری پیدا نکنی که از چاله بیوفتی چاه نا امید نباش

چشممم 🙂♥️

دورت بگردم برای امضات صلوات فرستادم، امیدوارم یه روز بهترین هارو تجربه کنی که همه تلخی گذشته رو ببره

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

دورت بگردم برای امضات صلوات فرستادم، امیدوارم یه روز بهترین هارو تجربه کنی که همه تلخی گذشته رو ببره

مرسی قربونت برم لطف کردی مهربون 🥺🤍

چرا یه تاپیک نوشتی داداشت مصرف داره سقط شه یه تاپیک زدی دادشت ورزشکار و عالیه ؟؟؟

چون اون دومی داداشم نیست

پسر خالم هست مثل برادرم برام عزیزه بهش میگم داداش

عزیزم🥹 انشالله به بخت عالی نصیبت میشه انشالله همین امسال قبول میشی برات ۱۲تا صلوات فرستادم

مرسی فداتشممم 🥺💙💙💙💙💙🫂

ما فقیر نبودیم ولی مادرم دختر داری بلد نبود خیلی بد گذشت

منم مادرم بلد نیست