2777
2789

خاطره میشه

برو

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر خاطره نگو خدایی بنظرت برم یا نه؟

بچه ی من بعد از دو هفته مجازی بودن فردا حضوری شد

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

از نظر خاطره نگو خدایی بنظرت برم یا نه؟

از درسا عقب میوفتی مرض داری؟😂👀

برو دختر

بعد یک موقع واقعا مریضی یا پریود باید غیبت کنی اونموقع غیبت کن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ی من بعد از دو هفته مجازی بودن فردا حضوری شد

بسلامتی عزیزم 🌹

من هر کاری میکنم ک واقعا هیچ خاطره ای درست نشه چون حااالم از مدرسه و آدمایی ک باید هر روز ببینم بهم میخوره

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

بسلامتی عزیزم 🌹 من هر کاری میکنم ک واقعا هیچ خاطره ای درست نشه چون حااالم از مدرسه و آدمایی ک باید ...

مرسی سلامت باشی🥰

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔