2777
2789
عنوان

چرا لهجه تو ایران بده

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 105 پست

عزیزم چون فارسی زبان رسمی و پل ارتباطی تمام اقوام ایران و ضعف داخلش واقعا برای یک ایرانی عجیبه درحالیکه شما وقتی به یک کشور دیگه میری حتی اگه لهجه داسته باشی قابل توجیه

هرچند همون خارجی ها هم اگه بیشتر از چند وقت باشی و لحجه ات خوب نشه مسخره ات میکنن مثل هندی ها که همیشه مسخره میشن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا بد نیستیه سری تازه به دوران رسیده معذرت میخوام چ.ص کلاس که تهرانی،شهرستانی میکنن بد میدوننمن ...

وای گفتی منم کوردم ولی نمیخوام به شمالی ها بی احترامی کنم بهم مبگن شمالی وقتی چبزی که نیستم بهم میگن بدم میاد

همه جا لهجه پایتخت رو با کلاس میدونن..

من تو فرانسه و انگلیس دوست مقیم دارم...مردم حتی لهجه شهرستانهای اطراف لندن رو مسخره میکنن😅 ولی مثلا خودم فیلم تولد دوستم رو میدیدم فرقشو با تلفظ بریتیش زیاد حس نمیکردم

تو کیدراما هم اگه اهلش باشی و دقت کنی همینطوره

همه کشورها همینن لهجه شهرای کوچیکتر رو مسخره میکنن چرا چون تفکرشون این خودشون باکلاس بدون لهجن نمیدونن که زبان رسمی رو هم خودشون با لهجه حرف میزنن

پس لهجه داشتن هیچ وقت بیکلاسی و سرافکندگی نیست

همه جا لهجه پایتخت رو با کلاس میدونن..من تو فرانسه و انگلیس دوست مقیم دارم...مردم حتی لهجه شهرستانها ...

آمریکایی ها و انگلیسی ها دائما دارن هم رو سر لهجه همدیگه مسخره میکنن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیزم چون فارسی زبان رسمی و پل ارتباطی تمام اقوام ایران و ضعف داخلش واقعا برای یک ایرانی عجیبه درحال ...

بله همون هندی میگی مسخره میکنن تو بعضی از کشوزها خیلی بیشتر از ما نفوذ دارن منظورم کشورهای جهان اوله

همه جا لهجه پایتخت رو با کلاس میدونن..من تو فرانسه و انگلیس دوست مقیم دارم...مردم حتی لهجه شهرستانها ...

پس منم سعی کنم لهجه ام رو تا اونجا که بتونم حذف کنم نمیشه چکار کنم فکر کنم باید کمی با ناز وادا حرف بزنم

همکار من کلا با خانواده اس کوردی حرف میزنهدهیچ کس به اون نمیکه لهجه داری به من که میرسن شمالی وای اعصایم کلا میریزه بهم

آرهدحالا اون بکنار..تو خود هرکشوری لهجه پایتختشون خیلی هایکلاسه فقط مختص ایران نیست که استارتر ناراح ...

ناراحتم چرا خودم نمیتونم رفع کنم یه موقعب اصلا چیزی به لسم لهجه ندلشتم الان خیلی بد شدم

پس منم سعی کنم لهجه ام رو تا اونجا که بتونم حذف کنم نمیشه چکار کنم فکر کنم باید کمی با ناز وادا حرف ...

نه بابا سخت نگیر اتفاقا شمالیا که هرجا بهم میرسن خوب هوای هم رو دارن🤭

خدایی الان هم کسی از رو لهجه کسی رو قضاوت نمیکنه..این تفکر مال اون موقع بود که فقط تهران رو ایران میدونستن، نه الان..هرلهجه هم یه جور قشنگه💞

تو تهران اونم جاهای باکلاسش اینطوره اکثریت این نیس

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین