2777
2789
عنوان

شوهرم میگه یا طلاهات بفروش خونه بخریم یا هم تا اخر عمرت آوارگی بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 4157 بازدید | 104 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیزنه به اسمم . میگه سهمت یک دونگ میشه اونو میزنم به اسمت . یک دونگ هم راحت میتونن ازم بگیرنش

نمیتونن

یه جا خونده بودم اگه شوهرت انداختت بیرواز خونه شماییکه یه دنگ به اسمت میتونی شکایت کنه توهم اونو بندازی از خونه بیرون درلین صورت هیچ کدومتون نمیتونید تو ی اون خونه باشید

چقدر بود طلاهات؟

خودت نظرت چیه دلت میخواد بدی به مردی که طلاتو گرفته اعتماد داری طلاهاتو بدی نقد ول میکنی نسیه رو میچسبی ؟ گول سفته رو نخور هزار تا اما و اگر داده تازه طلاتو نداد فردا مگه میری شکایت کنی؟

دیگه اینقد خودت و خونواده بدبخت و تو سری خور هستین که این الدنگ تو خونه پدرت و با بردن طلاهات، اینطور باهات حرف میزنه، دیگه ما چی بگیم

بگو بابات بندازش بیرون از خونه این عقب مونده رو، لابد شکل گرازم میده با شش کیلو پشم و چرک

تا آخر عمرت آوارگی بکشی بهتره تا طلاهاتو بدی به این آدمتا میتونی خودت طلا جمع کن و برای خودت خونه بخ ...

اخه کمک خرج خانوادم نیست . خجالت میکشم جلوشون . مادرمم فقط رو من غر میزنه که شوهرت خرجی نمیده