2777
2789
عنوان

خانوما از کسی ک رو در وایسی دارم چجور پولمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست
زنگ بزن بگو تو پول زدی یکی واسم پول فرستاده اگ گف ن بگو فک کردم پول اون روزو زدی البته اگ شماره کارت ...

بعد دوماه ضایعس.. اون دیشب برا من خرید کرد

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
اره اشتیاه کردم الانم اون یادش رفته.. از اینکه بخام یاداوریش کنم خجالت میکشم میخام یجوری بصورت غیر ...

ببین اگه واقعا ۷۰۰ تومن برات پولی نیست بی خیالش شو و پول رو کامل بهش پس بده

اما اگه پولت برات مهمه بهش بگو عزیزم چقدر باید برای شما واریز کنم؟ببین خودش چی میگه

با شما مخالفم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو شماره کارت بده عزیزموقتی داد ۳۰۰ واریز کن بگو عشقم دفعه ی پیش ۷۰۰ بود حساب بینمون دیگه؟ باقیشو ز ...

دقیقا همیجورس گلم و عزیژم فلان میگیم 😅

کار اشتباهی میکنید وقتی میگه شماره کارت میخواد بفرست دیگه چرا رو در وارسی دارین از قدیم گفتن حساب حس ...

اون موقع دیگه دوتامون یادمون رفت.. الان من باید بش بگم شماره کارت بده یجوری غیر مستقیم میخام طلب دوماه پیش منو هم پیش بکشم نمیدونم چی بگم

اون موقع دیگه دوتامون یادمون رفت.. الان من باید بش بگم شماره کارت بده یجوری غیر مستقیم میخام طلب د ...

ممطمئن باش دوستت فراموش نکرده من که همه چی فراموش میکنم بدهکاریم و طلب کاریم و هیچ وقت فراموش نمیکنم