2777
2789

مثلا پنجاه سال پیش اعتقاد بر این بود دختر باید زود ازدواج کنه و اگه نکنه شکسته و .....

الانم تو اینستا و اینور و اونور هی تشویق به تنهایی می کنن و انگار که کسی ۲۰ سالگی ازدواج کنه درحالی که دانشجوعه جرم کرده و با طعنه میگن مگه موفقیته؟

ولی بنظرم من ازدواج و انتخاب درست هم یک موفقیته حتی چشمگیر تر از درس و کار چون تو آدم یک عمر زندگیت رو درست انتخاب کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم همین فکرت که ازدواج رو چشمگیر تر میدونی یعنی شما تو ۶۰ سال پیشی ازدواج یک تصمیمه که یا میگیری یا نه حالا شاید اشتباه هم بکنی

و راجع به مخالفت با ازدواج زود اتفاقا بخاطر آثار ازدواج های ۵۰ سال پیشه همین الان کودک همسری و گرومینگ تو کشور ما بیداد میکن که اثارش واقعا زیانباره و میتونی با یه سرچ ساده کلی مقاله و مطلب راجع بهش بخونی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیزم همین فکرت که ازدواج رو چشمگیر تر میدونی یعنی شما تو ۶۰ سال پیشی ازدواج یک تصمیمه که یا میگیری ...

منکه مخالف صد درصدی ازدواج زیر ۲۰ سالم

خودم هم شاغلم و تحصیل کرده

ولی گارد نمیگیرم که من موفقم و هرکس تو سن من ازدواج کرد که کم هم نیست این سن موفق نیست

رشته تحصیل رو خوشت نیاد عوض میکنی شغلت هم همینطور ولی آدمی که جوونیت باهاش میره انتخاب درستش موفقیت چشمگیر تریه

درسته ازدواجخوب نعمته

اینکه میگن ازدواج موفقیت نیست یا دخترای دانشجو که متاهل شدن رومسخره میکنن ... بیشتر تو فضای مجازیه یه عده کمی اینجوری میگن ...وگرنه دنیای اطرافمون همین الان تو سال ۱۴۰۴ خیلی از دخترای بین ۲۰تا ۳۲_۳۳ ساله متاهلن

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

تو برداشتت اشتباهه کسی نگفتن بقیه ازدواج نکنن

دارن اگاه سازی میکنن اگر دختری ازدواج نکرده یا تن به روابط با پسرای هرزه و بتیغ نمیده و سینگله هیچ فرقی به بقیه افراد جامعه نداره

تو فکر میکنی اگه میگن با هر مرد بدرد نخورو بی مسئولیت و هرزه و سواستفاده گری ازدواج نکنید یعنی هرکسی با مردایی که تو خانواده خوب تربیت شدن ازدواج کنه اشتباه کرده

منکه مخالف صد درصدی ازدواج زیر ۲۰ سالم خودم هم شاغلم و تحصیل کرده ولی گارد نمیگیرم که من موفقم و هرک ...

عزیزم شما خودت بالاتر گفتی خوب و بد دونستن یک چیز افراطه و هم تو تاپیک و هم در جواب من گفتی ازدواج چشمگیر تره که این یعنی افراط

و بستگی به خواسته و شخصیت هم داره شاید هدف شما ازدواجه پس ازدواج خوب برات میشه موفقیت چشمگیر ولی لزوما همه مثل هم نیستن و این موفقیت میتون برای یکی مدرک خوب/مهاجرت/شغل و حتی طلاق و رهایی از زندگی اشتباه باشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.