2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول اسفند زایمانمه خدا خدا میکنم پسر بزرگم بهمن و اسفند کلا تعطیل بشه من برم شهرستان واسه زایمان دیگه استرس نداشته باشم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اول اسفند زایمانمه خدا خدا میکنم پسر بزرگم بهمن و اسفند کلا تعطیل بشه من برم شهرستان واسه زایمان ...

بهمن واسفند هیچ دلیلی براوتعطیلی وجود نداره.نه الودگی نه انفولانزا

اصفهان تا دوشنبه تعطیل شد

تهران تا یکشنبه

بعد اراک که امروز آلوده ترین شهر بوده فقط فردا تعطیله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فک کن یه درصد بیان بگن ۲ماه کلا تعطبل😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اصفهان تا دوشنبه تعطیل شدتهران تا یکشنبهبعد اراک که امروز آلوده ترین شهر بوده فقط فردا تعطیله

تهران که فقط ابتدایی تعطیل شد ماشهرقدسیم.راهنمایی دبیرستان تعطیل نیست خدا لعنتشون کنه پسر من نفسش میگیره تواین هوا مریضم بوده ریه هاش ملتهبه.هوارو نفس میکشه سردرد گرفتگی صدا وهزار مشکل

طبق اعلام وزارت بهداشت آنفولانزا از ۳الی ۴هفته دیگه تازه به اوجش میرسه اگه جمع نشه به بهمن میرسه دیگه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوری میتونید خوشحال باشید پشت این تعطیلی ها میدونید چقدر انفولانزا بیمار رو تخت فک میکنید تعطیل میکنن برید تفریح گل بلبل

خدا نکنه دچار این ویروس بشین ادم مرگ و جلو چشماش میبینه😭😭

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.