2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلماره دیگه عطاری ها دارن

ممنونم منم غذام خوبه ولی جذب بدنم خیلی کمه شرایط باشگاه رفتن ندارم و گاهی وقت کنم توی خونه ورزش میکنم

میخام برم طب سنتی قم دکتر

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

در صورتی میشه از ظاهر گذشت که طرف پول و شغل دررست حسابی داشته باشه این بنده خدا نه شغل خوبی داره مه پولی نه قیافه ای به چی میخوای دل خوش کنی به روزی۲۰۰ هزار تومان !!!!!

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مگه قبل اشنایی نمی دیدن اندام شو؟؟

حالا با نظرات دیگرون زود هوایی میشین؟؟

عجیبه

شما ک روابط تون بر طبق نظرات دیگرون قرار میدین

بهتره با مرد جماعت رابطه نگیرین

پول واسه چی میگیرین؟؟

پول گرفتن مساوی با خدمات دادن تون بهش هس!

ممنونم منم غذام خوبه ولی جذب بدنم خیلی کمه شرایط باشگاه رفتن ندارم و گاهی وقت کنم توی خونه ورزش میکن ...

طب سنتی هم خوبه درکنار چاق شدن مثلا اگه ریزش موی مشکلی چیزی دیگه داشته باشی حل میکنم

اما اگه میخوای هزینه زیاد نکنی و فقط چاق بشی اینو بخر

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

مگه قبل اشنایی نمی دیدن اندام شو؟؟حالا با نظرات دیگرون زود هوایی میشین؟؟عجیبه شما ک روابط تون بر طب ...

قبلا خیلی بچه بودم نه وقت ازذواجم بود نه قصد ازدواج داشتم و این اخلاق بد داشت چند تا الان دیگ نیست کلا تغییر کرده میکوبم تو ذهنش نگام میکنه برمیداره حتی دستمو بوس میکنم اون معذرت خواهی میکنه

خیلی خیلی تغییر کرده قبلاً بهم پول نمیداد ولی همه چی برام میخریدها اینجوری نبود ک چیزی هم نخره بدون مناسبت هم کادو میداد ولی مثلاً زود از کوره درمیرفت الان نه میگم ک میزنم تو ذهنش فوشس میدم هیچی نمیگه تازه اون میگه معذرت خواهی میکنه

برام اسنپ میره و آخر ماه هم علاوه براون بهم پول قزاره بده

قبلا اندامش برام مهم نبود چون نمیخواستم برم سر زندگی باهاش الان ک میبینم نمیتونم بااین اندام به خانوادم معرفیش کنم خجالت میکشم

طب سنتی هم خوبه درکنار چاق شدن مثلا اگه ریزش موی مشکلی چیزی دیگه داشته باشی حل میکنماما اگه میخوای ه ...

اره خیلی خسته شدم وزنم خیلی پایینه عصابم خراب میشه لباس پوشیدنی استخونام میزنه بیرون باید درستش کنم از نگاها خسته از آیینه بدم میاد

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

در صورتی میشه از ظاهر گذشت که طرف پول و شغل دررست حسابی داشته باشه این بنده خدا نه شغل خوبی داره مه ...

آره منم از همین میترسم

میگه دو شیف کار میکنم

صبح بنده خدا میره سرکار تو کارگاه کار میکنه از ۷ صبح تا ۵ نیم شیش بعد از ظهر بعد باز میره اسنپ باز این وسط باشگاه هم میخواد اضافه بشه