2777
2789
چرا عنوان و هر پاراگراف با هم جور در نمیان الان در مورد چی سوال دارین

این ک این بنده خدا داره برام زحمت میکشه فردا چاق میشه یا نه چون نمیتونم کنار بیام

حالا اینا هیچی میخوام بدونم واقعا دوسم داره ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر مردی یه جاش میلنگه مهم اینه اون جای که میلنگه رو بشه درستش کرد یا نهبرو معجون بوعلی براش بخر همسر ...

سلام وقتتون بخیر معجون بوعلی اسمش همینه یعنی یه مدله ازکجا تهیه کردین

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

این ک این بنده خدا داره برام زحمت میکشه فردا چاق میشه یا نه چون نمیتونم کنار بیام حالا اینا هیچی میخ ...

وا بنده خدا هنوز نه به باره نه به داره میره سگ دو میزنه تو اسنپ میاد قید خودشو و خرجای ماشین رو میزنه به تو پول میده بعد تو هنوز شک داری تو دوست داشتنش؟

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

این ک این بنده خدا داره برام زحمت میکشه فردا چاق میشه یا نه چون نمیتونم کنار بیام حالا اینا هیچی میخ ...

وا 😑🙄

شما که ظاهر شونو نمیپسندین رک بگین و کات کنین

مردم بازیچه نیستن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام وقتتون بخیر معجون بوعلی اسمش همینه یعنی یه مدله ازکجا تهیه کردین

سلام گلم

اره دیگه

عطاری ها دارن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

هر مردی یه جاش میلنگه مهم اینه اون جای که میلنگه رو بشه درستش کرد یا نهبرو معجون بوعلی براش بخر همسر ...

واقعا تاثیر داره ؟ این یک مدت گین اپ خورد تا قطع کرد دوباره برگشت

وا بنده خدا هنوز نه به باره نه به داره میره سگ دو میزنه تو اسنپ میاد قید خودشو و خرجای ماشین رو میزن ...

آخه چند بار این موضوع رو مطرح کردم حتی مامانشو فرستاده تو جلسه ی روضمون منو دیده

این موضوع رو ک بیان کردم خیلی ها گفتن هنوز معلوم نیست واقعا دوست داره یا نه ذل نبند فلان مطمئن نباش

واقعا تاثیر داره ؟ این یک مدت گین اپ خورد تا قطع کرد دوباره برگشت

اره

همسر من تیروئید پر کار داره تازه نسل در نسل هم لاغرن

اما الان چاق شده اونم بایه دوره البته وقتی به چاقی دلخواه رسید ببرش دکتر تغذیه براش قرص تثبیت وزن بگیر دیگه لاغر نمیشه

از چاق و خپل و شکم گنده ک بهتره..

بعضیا هرکاری کنن پسند هیچکس نیستن بنده خدا جزو اون دسته ست..پول ازش نگیر گناه داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋