2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 261838 بازدید | 5610 پست
من خیلی دوست دارم حلقه زدن رو ولی بلد نیستم😭😭😭

ما هم بلد نبودیم از اول

من فیلم دیدم و یه روز اون قدر امتحان کردم که شد

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۱۰🔓. 105🔓،۱۰۰🔓، ۹۵🔓۹۰🔓 ۸۷✅

سالها پیش یه تاپیک لاغری تو سایت بود اسم استارترش هم بامداد خمار بودمن توش عضو نبودم ولی دیدم که اعض ...

من میگم تعداد قدم هایی که تو روز برداشتیم یا فعالیت و ورزش هم خوبه🙃

و مواردی که به شکستن سالم خوری نه گفتیم😅

مثلا من دیروز بهم تو جشن غدیر کیک و ابمیوه دادن، نخوردم الان تو یخچاله و متاسفانه داره چشمک میزنه🥲

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۱۰🔓. 105🔓،۱۰۰🔓، ۹۵🔓۹۰🔓 ۸۷✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سالها پیش یه تاپیک لاغری تو سایت بود اسم استارترش هم بامداد خمار بودمن توش عضو نبودم ولی دیدم که اعض ...

حالا که سایت بازه میتونیم آخر وقت ساعت ۱۰شب میزان کاری مصرفی بزاریم و چیزهایی که تونستیم ازش بگذریم یا کارهای خوبی که برای رژیم وسلامتیمون انجام دادیم بگین انگیزمون بیشتر بشه

با چالش ورزشی میتونیم بزاریم پیاده روی ،یا ورزش های خونگی یا ....گزارش بدیم

عضو تاپیک مینیمالیست ها ⏮️وزن اولیه ۷۵۸۵۰🔓وزن فعلی ۷۴۲۵۰🔓هدف بعدی ۷۳ 🔒وزن هدف۶۰🔒

کتاب عادت های اتمی، برای خو گرفتن به عادات خوب و ترک عادات بد، خیلی کتاب خوبیه ، همچنین کتاب خرده ...

میشه از قسمت هایی که خوشت اومده برامون عکس بذاری؟ 🥹😍 من اصلا حوصله ام نمیگیره کتاب بخونم ولی مطالب کوتاه و چکیده رو میخونم

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

چرا هر چی مینویسیم تایید نمیشه؟!! بابا در مورد تاپیک. عجب!!

💔💔

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

گل گلی منم حوصله ام سر میرفت پساهنگ میذاشتم و بیرون خونه را نگاه می کردم یا تلویزیون میدیدم سعی کن ب ...

چقدر سخت😓😁 من یه مدت طناب میزدم بعدش حلقه میزدم اونم خوب بود

اگه بشه اون کارو میکنم

من میگم تعداد قدم هایی که تو روز برداشتیم یا فعالیت و ورزش هم خوبه🙃و مواردی که به شکستن سالم خوری ن ...

موافقم خیلی ایده ی خوبیه 😍😍 همه میگن قند رو حذف کنیم تا لاغر بشیم ولی یکی از دلایل اصلی چاقی روغن هم هست .خیلیا تو غذا روغن زیاد میریزن این خیلی ضرر داره

راستی من از یکی شنیدم عرق کرفس هم برای لاغری خوبه بعد هر وعده نصف لیوان عرق با نصف لیوان آب قاطی میکرد میخورد

فکر کنم کرفس چربی خون رو هم بیاره پایین

حالا که سایت بازه میتونیم آخر وقت ساعت ۱۰شب میزان کاری مصرفی بزاریم و چیزهایی که تونستیم ازش بگذریم ...

خیلی خوبه ایده هاتون ♥️😍 من یه جمع بندی کنم میام میگم برنامه چیه

میشه از قسمت هایی که خوشت اومده برامون عکس بذاری؟ 🥹😍 من اصلا حوصله ام نمیگیره کتاب بخونم ولی مطالب ...

خلاصه کتاب عادات های اتمی

۱: عادات ها رو ساده کنید: یعنی به جای روزی ۳۰ درازنشست، هر وعده ۱۰ تا بزنین

۲: عادت ها رو قابل مشاهده کنید: مثلا برای خوردن ۸ ليوان آب در روز، ليوان رو جلوی چشم بگذارید

خلاصه کتاب عادت های اتمی ۳: عادت ها رو جذاب کنید۴: عادت ها رو پیوند دهید، یعنی مثلا برای تموم کردن ...

خیلی عالیه 😍 ممنونم ازت خیلی مفید بود♥️

سلام به قهرمان های مسیر سلامتی! 💪✨

ما تو تاپیک مینیمالیست ها یک چالش گذاشتیم که به وزن ایده آل خودمون برسیم .

برای اینکه هم خودمون پیشرفتمون رو ببینیم و هم دوستانمون رو تشویق کنیم، قرار شده هر شب یک گزارش کوتاه از فعالیتهای روزانه خودمون بنویسیم.

📍 الگوی گزارش شبانه:

1. ورزش

قدم ها : هدف روزانه ما حداقل ۸,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ قدم است (البته اگر تازه شروع کرده اید، با ۵,۰۰۰ قدم شروع کنید و هر روز بیشتر کنید).

فعالیت های ورزشی دیگه رو با تایم اعلام کنید

2. تغذیه: کالری مصرفی روزانه خودتون رو اعلام کنید🍎

اعلام خوراکی های ناسالم 🚫 [مثلاً یک تکه شیرینی یا یک قاشق شکر در چای]

اعلام خوراکیهای چربی سوز/سلامت بخش ✅ [مثلاً چای سبز، آب زیاد، یا خوردن سالاد]

📍الگوی گزارش هفتگی و ماهانه

اول هفته وزن خودتون رو بکشید و تو تاپیک اعلام کنید(برنامه کوتاه مدت) 📉

یک دفترچه یادداشت شخصی داشته باشید وزن فعلی رو بنویسید و اول هر ماه وزن خودتون رو بکشید و توش یادداشت کنید (برنامه بلند مدت)📉

🖍 تو امضاتون وزن اولیه و وزن فعلی و وزن هدف رو بنویسین . بعد اول هر ماه که وزن کشی کردین ،وزن جدید رو تو امضاتون وارد کنید و با ایموجی 🔓 نشون بدید که قفل وزن جدید رو باز کردید😁(مثل امضای سما جون)

🎁 قانون پاداش ماهانه🎁

اگر وزن کم کردید، یعنی پیروز شدید! برای جشن گرفتن این پیروزی، اجازه دارید یک وعده خوراکی محبوبتون رو با خیال راحت میل کنید. 🍕🍰

#یک مینیمالیست با رنـگ خـدایـی..تاپیک رفع انباشتگی ؛ برای ورود پروفایل من رو چک کنید

سلام به قهرمان های مسیر سلامتی! 💪✨ما تو تاپیک مینیمالیست ها یک چالش گذاشتیم که به وزن ایده آل خودمو ...

بسیار عالی هایدی جون یه روز مشخص بزاریم برای اعلام وزن ماهیانه خیلی خوبه ولی به نظرم هفتگی باشه انگیزه بیشتری خواهیم داشت

عضو تاپیک مینیمالیست ها ⏮️وزن اولیه ۷۵۸۵۰🔓وزن فعلی ۷۴۲۵۰🔓هدف بعدی ۷۳ 🔒وزن هدف۶۰🔒

بسیار عالی هایدی جون یه روز مشخص بزاریم برای اعلام وزن ماهیانه خیلی خوبه ولی به نظرم هفتگی باشه انگی ...

جفتش باشه خوبه

هفتگی رو اینجا تو گزارش اعلام کنیم ماهانه رو تو امضا بنویسیم که مشخص باشه وزنمون چند کیلو کم شده