2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 261838 بازدید | 5609 پست
اخه دیگه خروجی نداریم که بیایم تندتند اعلام کنیم 🥲تاپیک بدون فعالیت هم بمونه دیگه بروز نمیشه که عضو ...

تکلیف لاغر ها چیه 😞😂

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

مخزن رو نیازنیست خالی کنی ..بر خلاف اتو معمولی که باید خالی بشه بعد استفاده ..اصلا قدرت بخارردهی و ...

عهههه چقدر خوبه پس😍😍😍 پس تا اینجا بیشتر دوستان از اتو مخزن دار و مسافرتی راضی بودن🥰

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچهها من کابینت حبوبات ،یه مقدار ماش ،عدس قرمز (دال عدس)،لوبیا چشم بلبلی ،لپه باقالی دارم ،نمیدونم چ ...

نمیشه باهاشون آش دندونی درست کرد یا یه مدل کوکو شمالی هست که با حبوبات و گوشت میپزن

البته من دستورات اینا رو بلد نیستم فقط میدونم توشون حبوبات زیاد داره

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

تکلیف لاغر ها چیه 😞😂

🤣🤣😅لاغر های مینیمالیست هم باید سالم خوری داشته باشن ایکاش بیشتر از تغذیه هامون صحبت کنیم

مثلا همین موضوع پاکسازی یخچال و ادویه ها که با پختن غذاها انجام میشه خیلی برای من مفیده و بهش خیلی علاقه دارم

یا یه دوره ای راجع به تغذیه و پذیرایی سالم و مینیمال صحبت شد خیلی خوب بود

باز هر کس میتونه هر موضوعی که به مینیمالیسم مربوطه رو مطرح کنه تا راجع بهشون تبادل کنیم و تاپیک از یکنواختی در بیاد تا برای دوستانی که رژیم ندارن هم جذاب بشه

گزارش پاکسازی بدن 🏋🏻♀️

امروز صبح یدونه کلوچه خوردم

ناهار هیچی

شام یه کاسه ابگوشت

چند دقیقه هم نرمش کردم

انقدر مشغولم دیگه میل به میان وعده ندارم خداروشکر

فقط چای😌😁

امروز یک طبقه دیگه از کابینت رو تمیز و مرتب کردم

فقط یدونه در قندون که شکسته بود رو گذاشتم خروجی ( اینم مامانم میگفت نگه دار یک روووووز با نمیدونم گچه چیه میچسبونم ) الان یکسال گذشته فکر کنم اصلا یادش هم نیاد😅😂

بقیه فقط جا به جا شدن

بانکه ی شکر رو شستم داخلش رو پر کردم و شکرمون تموم شد

چند تا نمک جاهای مختلف کابینت بودن همه رو گذاشتم یکجا

یه سری ظروف یکبار مصرف تو این کابینت بود همه رو در اوردم گذاشتم تو کابینت یکبار مصرف ها ( بعدا اونجا رو هم پاکسازی میکنم)

دیگه همین

من سعی میکنم ماهی یکبار یا دوماه یکبار اینجا رو تمیز کنم که آمار مواد غذایی رو داشته باشم

سلام عزيزم، هيچ نگران نباش سلام بچه ها 🪴

سلام عزیزم شبت بخیر♥️

یکم حوصله و انگیزه مو جمع کردم رفتم انباری مرتب کردمخروجی سبد پیاز /دو تا سیم فلزی / دو تا کاور پتو ...

ببین چی بودن که خودشون گفتن نندازید دور🤕 یا بفروش یا ببخش به خیریه .برادر همسرم برای هدیه خونه یه مجسمه اسب و پایش رو آورده بود فکر کن خونه من ۱۰۰ متر این برای یه دولایی دوبلکس خوب بود🫠 من چند سال هم داشتنش گوشه پذیرایی دیگه به همسرم گفتم من این مجسمه رو تحمل نمیکنم زنگ زدیم خیریه اومدم دوتا مجسمه رو بردن جالب همسرم میگفت اگه بفهمه داداشم ناراحت میشه و حرف من این بود که هدیه داده شده دیگه ربطی نداره که چه اتفاقی براش میوفته.

منم وارد چرخه پاکسازی بدن میشم

وزن اولیه ۸۶

امیدوارم تابستونی پر از چربی سوزی داشته باشیم 🤭

من در سن ۳۲ سالگی رفتم کلاس شنا ثبت نام کردم😄 از بچگی عاشق شنا بودم ولی هیچ وفت نرفته بودم کلاس ولی الان خیلی خوشحالم و بهاین فکر میکنم در تمام عمر من چرا هیچ ورزشی رو نخواستم ادامه بدم و تمام عمر چه کردم 🤕

پاکسازی بدن

✅کالری درحد مجاز

✅آب درحد نیاز

✅ورزش فقط ۳۰دقیقه پیاده روی با شیلی (سخت نگرفتم اذیت نشمتا یکم بهتر بشم )

صبحانه سنگک،پنیر وکنجد ،ناشتا زنجبیل و عسل با آب ولرم ،ناهار دم پخت مرغ با سالاد شیرازی ،شام سوپ پاستا ،میان وعدهها هلو ،زردالو ،پفیلا کم روغن ،در طول روز هم ۳تا خرما

عضو تاپیک مینیمالیست ها ⏮️وزن اولیه ۷۵۸۵۰🔓وزن فعلی ۷۴۲۵۰🔓هدف بعدی ۷۳ 🔒وزن هدف۶۰🔒

سلام دوستان

دیروز حموم حسابی کردم، حموم و سرویس رو شستم، کیسه جاروبرقی رو خالی کردم و شستم،

یه لباس زیر پایین تنه رفت خروجی

یه سطل خالی ماست رفت خروجی

چند تا ظرف یکبار مصرف رفت خروجی

چندتا چسبونک رفت خروجی

روتین ورزشمicon

۳۰ تا حرکت ورزشی کمرicon

۸ لیوان آبicon

امروز یک طبقه دیگه از کابینت رو تمیز و مرتب کردم فقط یدونه در قندون که شکسته بود رو گذاشتم خروجی ( ا ...

خوش به حال همچین مادری که شما رو تو خونه داره که کمک حال شی

دقیقا فکر خوبیه دیروز که حرف پاکسازی یه سری حبوبات دوستمون زدن که باهاش چی درست کنن منم بلند شدم نگاه کردم دیدم اره منم یه سری دارم

کاشکی بیشتر راجب مواد غذایی صحبت بشه