2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 82 پست

سلام هایدی جون تاپیک جدیدمون مبارک،من در راستای چالشی که گذاشتی دقیقا یخچال مرتب کزذم یه سری چیزا مامانم قبلا بهم داده ادویه و آرد ،قیصی ابن چیزا بعضی هاش مونده بود دور ریختم بعضی هاشم گذاشتم ببزم پس بدم به خودش چون قابل مصرف بود برای اونا ،ولی من مصرف ندارم فقط جا گرفته بود کشو یخچالم خیلی مرتب تر شد،شیشه هارم دوتایکی کردم ترشی ها شلوغ کرده بودن،شیشه خالی میذم مامان اون چون لازمش میشه ترشی میده به خواهرام بزاذرام،میدونین من همش از خونه پدری عادت ذاشتم یخچال خوب بابد شلوغ و پر باشه همه چیز زیاد از مصرف میگرفتبم خر اب میشد مخصوصا میوه ،سبزی یا لبینیات الان خلوتر راضی ترم چون الکی حروم نمبکنم اندازه مصرفمون خرید میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هایدی جون تاپیک جدیدمون مبارک،من در راستای چالشی که گذاشتی دقیقا یخچال مرتب کزذم یه سری چیزا ما ...

سلام خوش اومدی عزیزم ♥️

دقیقا خونه ما هم همین وضعِ البته ما انباشتگی و دور ریز نداریم خداروشکر ولی خیلی شلوغه

آناهیتا جون گفت بگید تو یخچال و فریزر چیا دارید من موندم چجوری این حجم از مواد غذایی رو بگم😅

🌸🌸🌾🌾🌾🌸🌸🌸

خب تا اینجا من یخچال و تمیز و پاکسازی کردم

چون تازه تمیز کرده بودم الان فقط یه دستمال نمدار کشیدم

خروجی 🗑️

🍳داروها رو چک کردم یک قرص ماهانه بود باید امروز با مادرم میخوردیم ،خوردیم و ورقش تموم شد

🍳یه ورق قرص دیگه که بیشترش مصرف نشده مونده بود و این ماه تاریخش تموم شد ( امروز ۲۰۲۵.۱۲.۶ هست)

🍳یکم هویج مونده بود تو یخچال خرد کردم گذاشتم فریزر برای سوپ

🍳چند روزه پدرم بِه خریده مونده تو یخچال اگه مامانم سرش خلوت بشه امروز فردا مرباشون میکنه

🍳یدونه هم ظرف کوچولو تو وسایل من بود که درش کیپ میشه اوردم دم دست برای پنیر امتحان کنیم ببنیم چجوری میشه

🍳یادتونه قبلا گفتم ارده زیاد داریم؟ حمص رو امتحان کردم باب سلیقه امون نبود . مادرم چند وقته میریزه رو خرما خیلی خوشمزه میشه و اینجوری خیلی از حجمش هم مصرف شده و تو برنامه غذاییمون هم دائمی شد😍

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دیگه خسته شدم فریزر هم بمونه برای چند ساعت دیگه تمیز و پاکسازیش میکنم بعد گزارشش رو میدم♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یکی به من بگه با یه خاور وسایل اضافه بچه و همسر که نمیزارن دور بندازم یا ببخشم چه کنم؟؟ گریههههه

عزیزم آدم اینجور موقع ها خیلی حرص میخوره درکت میکنم. من تجربه مو بهت میگم.❤️

اول اینکه قبول کن که اونا حق دارن راجع به وسایل خودشون تصمیم بگیرند. به هزار و یک دلیل ممکنه به وسایل شون احساس وابستگی داشته باشند.

خب بعد از اینکه پذیرفتیم و اعصابمون آروم تر شد😂 برای همسر جان موقعی که خیلی حالش خوبه و کار نداره به قول لیلی یه چایی دارچین درست میکنیم و میشینم از مزایای مینیمالیسم براشون میگیم. اگه تو فامیل مثال از افراد ماکسمالیست دارید میتونید به اونا هم اشاره کنید. تو این مرحله باید صبور باشید.

در آخر اگه دیدین به هیچ شرایطی مستقیم نمیشن، فضاهای وسایل شخصی تون رو جدا کنید. خودشون نظم و ترتیب رو میبینند و به مرور زمان متحول میشن.

موفق باشین☺️😉

نیکو صدام کنید❤️

تاپیک جدید مبارک مون باشه.

هایدی جان ممنونم که قبول زحمت کردید.

من تا ساعت ۳ ظهر توان کار کردن نداشتم از ۳ بیدار شدم تمیز کاری وشام هم گذاشتم نماز ونماز قضا ۷ خوندم الان نشستم.

یه بافت جلو باز بلند داشتم که یکسال باهاش درگیرم چون ست نمی شد چون مادرم خریده بود ناراحت می شد خروجی بذارم ولی بالاخره خودم راضی کردم بردم به دوستم دادم برسونه به دست کسی که می شناسه.

مهر ماه گزارش خرید یه شلوارک وکراپ داده بودم الان می بینم خیلی سردم نمی تونم بپوشم شستم گذاشتم ته کشو برای فصل بهار.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

یه آبجی دارم که با وجود داماد ونوه به خونه تمیز معروف

رمز موفقیتش پرسیدیم گفت من هیچی نگه نمی دارم باورم نمی شد این همه سال این وجه اشتراک داشتیم فرصت گفتگو در موردش نبوده

خلاصه به تبعیت از ایشون یه خواهر دیگه ام الان باهام تماس گرفت گفت شادی کلییی وسیله گذاشتم بیرون

کلی وسیله هم گداشتم ببرم بدم مسجد.

امروز نوبت اتاق خواب بود

نیاز به جارو وگردگیری نداشت.

داخل کمد دیواری ولی نامرتب بود مرتب کردم.

بالای کمد دیواری بمونه بعد از شام.

آهان یه ساپورت داشتم چند روز پیش اینجا گفتم نگه داشتم برای روزای سرد دقیقا امروز هوا خیلی سرد بود

الان گذاشتم دم دست فردا زیر شلوار بپوشم

دخترمم یه جوراب شلواری داره یه ذرره براش کوچیک شد واستایل لباس های الانش نیست گذاشتم فردا زیر شلوار بهش بپوشونم

✅️دوستان تازه وارد ما همه چیز دور نمی اندازیم.

اینجوری کاربردی هم نگه می داریم.

دوستای گلم من یخچال و فریزر پاکسازی نداشتم کلا چون همیشه مرتب میکنم و قفسه های یخچال میشورم . فریزر هم سالی سه بار کشو هاشومیشورم

تو فریزر اردک ومرغ

و چند تا ظرف فریزری دارم که توش فلفل دلمه ای خرد شده. آلبالو بدون هسته برای مربا. مقدار کمی نخود فرنگی و تخم انار

لوبیاسبز که تمام شد. در خلوتترین و تمیز ترین حالت ممکن قرار داره

امروزم ترشی دونوع درست کردم گذاشتم تو شیشه های کوچیک تو یخچال.

تو خونه ما هیچ چیزی اضافه نمیاد و همه مصرف میشه.

یکی به من بگه با یه خاور وسایل اضافه بچه و همسر که نمیزارن دور بندازم یا ببخشم چه کنم؟؟ گریههههه

ما ها هم این مشکل و داریم 🥲از خودمون شروع کردیم کم کم رو اطرافیانمون هم تاثیر گذاشته

ولی خود من انقدررررر یواشکی وسایل خونه ریختم دور حد نداره🤣🤣😅

شادی جون ممنونم که قدم رنجه کردید😉

خب من فریزر رو هم تمیز کردم اینو چند وقتی بود که اعلاشویی نکرده بودم

طبقاتشو در اوردم دستمال کشیدم و دوباره چیدم همزمان به مادرم هم آمار میدادم

چند قلم مواد غذایی کم داریم یا اصلا نداریم باید جایگزین بشن مثلا سبزی قورمه ،نخود پخته، گوشت مرغ و گوسفند و...

بستنی یخی درست کرده بودم دوتا دونه ازش مونده بود اونا رو خوردم تموم شد

یه بسته البالو در اوردم یخش اب بشه مصرف بشه(هر موقع فریزر و تمیز میکنم یادم میوفته در بیارم😑)

* معنی اعلاشویی: عمقی و از جون و دل تمیز کردن

تاپیک جدید مبارک💫🌿

منم رفتم سراغ یخچال دو ورق قرص که انقضاشون گذشته

یکم کلم اینا مونده بود اونا خورد کردم برا سالاد کنار غذا خوردن شده

یخچال فریزر در خلوت ترین حالت خودشه کلا دور ریز مواد غذایی مون تقریبا صفره

یه شربت سرما خوردگی دخترمم تموم شد امروز

در ادامه ی خروجی ها

یه جا تایدی که بنظرم اضافی بود و چندتا بشقاب ملامین گذاشتم کیسه ی بخشیدنیا

گزارش روز اول چالش یلدایی🍉

وسایل داخل یخچال:

یه کشک(قراره آش بپزیم تموم شه)

رب

آبلیمو آبغوره

تخم مرغ

وسایل سالاد(برای دو روز دیگه غذای پلویی)

یه سری دارو ها(چک کردم دور ریز نداشت)

میوه(چون پدرم از سر مسیر کارش میخره کم میخریم و تازه تازه)

وسایل فریزری:

مرغ خورشتی و آبگوشتی(برای مصرف یه ماه تازه تازه میخریم)

گوجه پوره شده داخل بطری نوشابه ۲عدد

لوبیا سبز و سبزی قورمه و سبزی آش و سبزی پلویی

هویج حلقه ای و ذرت دان شده و باقلا

کره و پنیر پیتزا

*همه اینا بجز سبزی قورمه و لوبیا سبز که برای یه ساله خیلی کم و در حد دو سه بستس

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎