just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 عنوان آزمون IELTS در ایران لغو شد 173 بازدید | 17 پست جوان ایرانی🩶بچه ها به نظرتون علتش چیه تصمیم گرفتن آزمون آیلتس دیگه تو ایران برگزار نشه تبعاتش چیه؟ با تافل میشه کار راه انداخت؟ برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎 دیروز | 20:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 یا خدا کی گفتن؟ واسه همیشه؟ همین الان تو اینستا دیدم عکس گذاشتم بیاد والا گفتن لغو برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
اقلیما1386 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 3693 یا خدا اگه خواستیم مهاجرت کنیم باید بریم دبی یا ترکیه ازمون بدیم که خیلی هم هزینه ش بیشتر میشه
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 7802 همین الان تو اینستا دیدم عکس گذاشتم بیاد والا گفتن لغو من شنیدم چون دزدی زیاد کردن و بدهی دارن اینام لغوش کردن.الان هم واسه کشورهای اطرافم دارن کم کم لغوش می کنند .
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 7802 یا خدا اگه خواستیم مهاجرت کنیم باید بریم دبی یا ترکیه ازمون بدیم که خیلی هم هزینه ش بیشتر میشه اربیل و ارمنستان هم می تونید .
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 من شنیدم چون دزدی زیاد کردن و بدهی دارن اینام لغوش کردن.الان هم واسه کشورهای اطرافم دارن کم کم لغوش ... گفتنه انگار اینترنتی میشه برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 یا خدا اگه خواستیم مهاجرت کنیم باید بریم دبی یا ترکیه ازمون بدیم که خیلی هم هزینه ش بیشتر میشه گفتن اینترنتی میشه برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
اقلیما1386 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 3693 اربیل و ارمنستان هم می تونید اره ولی هزینه ش زیاده چون مهاجرت کلا هزینه داره الان باید برای اینم هزینه کنیم
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 7802 اره ولی هزینه ش زیاده چون مهاجرت کلا هزینه داره الان باید برای اینم هزینه کنیم متاسفانه .
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 یعنی تو ایران؟ بله انگار نمیدونم حالابا تافل نمیشه؟ برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130582 همیشه اینجوری میشه و چند سالی لغو میشهمنم رفتم دوبی بیست سال قبل سایت از صدا پر است و از حرف خالی
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1893 همیشه اینجوری میشه و چند سالی لغو میشهمنم رفتم دوبی بیست سال قبل دلیلش چیه برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎