2777
2789
من رشته ام ریاضیه سال اخرم ولی سر کلاس هر سه رشته نشستم هر سوالی داری بپرس اولم بگو علتقت به چیه حفض ...

خب اول اینکه درسم خوبه

دوم اینکه همیشه همه درسا رو ۲۰ بودم برا همین فکر میکردم به همشون به یه اندازه علاقه دارم ولی نه

از بچگی میگفتم امکان نداره برم تجربی میرم انسانی چون اطلاعات نداشتم

رفتم پی دی اف کتابای هر سه رشته رو دیدم

خب واقعیتش من حفظ نمیتونم بکنم فقط مفهومی میخونم یعنی حتی درسای حفظی رو میخونم و هرچی درک کردم میگم البته با جزئیات ...

اینطوری یادم میمونه ولی حفظ کنم مثل متن کتابو اصلا

بعد ریاضی و علوم هم مفهومی میخونم

البته با جزئیات

بعد الان شاید مباحث ریاضی و علوم پارسال خیلی بیشتر تو ذهنم مونده باشه تا مثلا مطالعات

شاید هم به خاطر اینه که علوم و ریاضی پارسال به امثال ربط داره ولی کلا اینا بهتر یادم میمونه

به مهندسی ، کامپوتر ، عمران ، معماری اینا علاقه ندارم

ولی خب معلم ریاضی یا منجم دوست دارم

از طرفی میگم تجربی واقعا سخته و من هدفم پزشکی نیست یعنی اونقدری که برای روانشناسی ذوق دارم برا پزشکی ندارم

میگم برم تجربی شاید نظرم عوض شد ولی قبولی روانشناسی توی تجربی سخته

از طرفی میگم برم انسانی راحت روانشناسی قبول شم

موندم واقع

ببخشید طولانی شد 🩵🩵🌸🌸

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

به عنوان کسی که دبیرستان تجربی خونده و کنکور انسانی شرکت کرده و تا دکترای حقوق رو ادامه داده میگم هن ...

خب مثلا چی

تجربی بیزینس بهتری داره یا انسانی

خودم به روان شناسی علاقه دارم از تجربی و انسانی هم میشه رفت ولی تجربی همه میگن سخته

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس فک کنم انسانی بهتره ولی کنکور فرهنگیان از انسانی سختتره قبول شدنش

یعنی کنکور فرهنگیان جداست ؟

یعنی میتونم تجربی بخونم کنکور فرهنگیان هم بدم ؟

ولی خب پیش خودم میگم روانشناسی و معلمی تو تجربی هست و ممکنه وسط راه نظرم عوض شه برم تجربی که شغلای دیگه داره

ولی انسانی اینطور نیست ولی تجربی هم سخته🥲🥲🫠🫠

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

خب اول اینکه درسم خوبه دوم اینکه همیشه همه درسا رو ۲۰ بودم برا همین فکر میکردم به همشون به یه اندازه ...

بنظر من اگه هدفت مهندسی نیست (خودم میخوام مهندسی نفت بخونم ) برو انسانی چون کلاسای تجربی به شدتتتت شلوغن ۴۵ نفر شایدم بیشتر ولی ما ۲۰ نفریم انسلنی رو نمیدونم چند نفرن زیستو بخوام بگم خیلییی دقیق باید بنویسی چون با چشم دیدم برای یه واو نمره ن دادن انسانی میتونی مفهومی بخونی و کلید واژه بنویسی که نمره رو کامل میگیری اگه هم راجب رشته ریاضی سوال داری بپرس کمکت میکنم

یعنی کنکور فرهنگیان جداست ؟ یعنی میتونم تجربی بخونم کنکور فرهنگیان هم بدم ؟ ولی خب پیش خودم میگم روا ...

اره جداس از هررشته ای میتونی فرهنگسانم بدی

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
بنظر من اگه هدفت مهندسی نیست (خودم میخوام مهندسی نفت بخونم ) برو انسانی چون کلاسای تجربی به شدتتتت ش ...

اره

ولی اون ته ته قلبم تجربی دوست دارم

از ادبیات که متنفرم

بعد میگم برم تجربی هم راه واسع روانشناسی هست هم معلمی

و شاید اصلا نخواستم روانشناس شم این همه شغل مثل پزشکی و آزمایشگاه و اینا

ولی میخوام بدونم تجربی ایا واقعا اینطور که مردم میگن سخته ؟

و ریاضی برای کسی که هدفش روان و فرهنگیان هست مناسبه ؟

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

اره ولی اون ته ته قلبم تجربی دوست دارم از ادبیات که متنفرم بعد میگم برم تجربی هم راه واسع روانشناسی ...

دوستم میخواد بره فرهنگیان خیلی خوشحاله ولی انگار سخته بنظرم پس برو تجربی شاید علاقه مند شدی

اره از امسال شده دوتا کنکور هر رشته کنکور مختص خودشو داره مثلا کنکور سراسری ریاضی و کنکور فرهنگیان و ...

ببخشید یه سوال دیگه

فرض بر اینکه یه نفر تجربی خونده یه نفر انسانی به غیر از کنکور خودشوناگه خواستن یه کنکور فرهنگیان میدن ؟ این درست

اون کنکور فرهنگیان برا اونی که تجربی خونده و اونی که انسانی خونده فرق داره یا یکی هست ؟ اگه یکیه از چه مطالب میاد ؟ درسای رشته ها که فرق داره

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

ببخشید یه سوال دیگه فرض بر اینکه یه نفر تجربی خونده یه نفر انسانی به غیر از کنکور خودشوناگه خواستن ی ...

بله کنکور فرهنگیان تجربی و ریاضی و انسانی باهم فرق داره هرکدوم کنکور جدا دارن مثل سراسری

خیر هر گروه باید کنکور مختص خودشو بده مثلا یکی تجربی خونده باید کنکور سراسری تجربی شرکت کنه و کنکور فرهنگیان تجربی و نمیتونه کنکور انسانی بده چه سراسری چه فرهنگیان چون دروس کاملا متفاوت هست

خب مثلا چی تجربی بیزینس بهتری داره یا انسانی خودم به روان شناسی علاقه دارم از تجربی و انسانی هم میشه ...

مثلاً طراحی مد

اینا پر درامده اگر خانواده ای حمایتگری داری که میتونن برات مزون و اینا بزنن اگر نه

رشته های نظری ریاضی رو به هیچ وجه اون بنظرم الان فقط برای کسایی که قصد مهاجرت دارن خوبه

و اینکه دختر قشنگم انسانی از تجربی خیلی خیلی سخت تره

پیشنهاد من روانشناسی از طریق انسانیه

اما روانشناسی اگر ارشد نگیری نمیتونی روش حساب کنی

رشته های تجربی آینده دار تره مثل هوشبری اتاق عمل رادیولوژی دندون دارو

بستگی به درس خوندنت و علاقه ات داره

مامان یک سگ