2777
2789
عنوان

عزیزان بچم‌پوشکه سوخته چکارکنم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 87 پست
شرایط شستن رو ندارم خونه مادرمم خونش اب گرم نداره خیلی هم از آب بدش میاد جیغ میزنه

یه افتابه کوچیک براش بخرگلم یه لیوان آب جوش بیار بقیه رو سرد بریز تا معتدل بشه بشورش آروم

من پنچ شیش تا بچه دوربرم بزرگ کردم با بچه های خودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط شستن رو ندارم خونه مادرمم خونش اب گرم نداره خیلی هم از آب بدش میاد جیغ میزنه

ما هم که آب گرم داشتیم میترسیدم سردش شه زیرانداز مینداختم تو لگن با آفتابه کوچیک جلو بخاری میشستمش

💖
در روز شش تا هشت بار پوشک عوض میکنم یعنی یبار دوبار بشورمش کافیه بقیه دستمال

اره فقط دستمال مرطوبم استفاده میکنی بعدش با اب گرم پنبه رو خیس کن تمیزش کن دستمال مرطوبا خودشون پوستو حساس میکنن من که از یه جایی به بعد دیگه دستمال نخریدم فقط پنبه و آب روزی چند بارم میشستم، یه بار قبل خواب یه بار صبح در طول روزم گاهی میشستم

دخترم یه دون تخم مرغ بیارسفیدش جدا کن با دست زردشو بمالش به جای سوختش دخترم اب رو اتیش عزیزم بزن از صدتا پماد بهتر من برا بچه ها الان برا نوهام استفاد میکنم هنوز از پماد براشون استفاد نکردم بزن ببین چی میشه مادر

من وقتی شرایط شستن ندارم تو لگن کوچیک یکم آب میریزم دستمال کاغذی میزنم تو آب با اون تمیز میکنم دستمال مرطوب میسوزونه فقط برای استفاده گاهی اوقات خوبه

بعد هر پی پی حتما با آب ولرم وصابون بچه بشور

ادرار رو با آب خالی بشور

تا زخمش خوب بشه بعد با کالندولا یا ان ان چرب کن

از دستمال مرطوب استفاده نکن مواشیمیایه

تجربه خود من بعد هر بار تعویض پوشک شست و شو با آب روزی یک بار با شامپو بچه بشور پماد زینک اکساید کودک روزی یک بار تعویض تند تند پوشک مواقع سوختگی

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ