2777
2789

کالاندولا هم میزنم تا میزنم باز کثیف میکنه خودشو بعد زود زود دستشویی میکنه و تند تند پوشک عوض میکنم هجده روزشع چکارکنم با دستمال مرطوب پاکش میکنم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نشوری یه وقت 😐😒روزی یه بتر دوبار بشور زبون نداره که بیچاره

شرایط شستن رو ندارم خونه مادرمم خونش اب گرم نداره خیلی هم از آب بدش میاد جیغ میزنه

وای بمیرم منم با این سنم وقتی نوار بهداشتی میزارم میسوزم🥲😒

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 زندگی رنجی مداوم هست آدمی سر سخت باش🤍 بهترین دین عشق به خداست🤍خدایا تنها امیدم تویی🤍

شرایط شستن رو ندارم خونه مادرمم خونش اب گرم نداره خیلی هم از آب بدش میاد جیغ میزنه

خب بجوشون ..معلومه که از اب بدش میاد.بابد عادتش بدی .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اگر نشوری بعد خیلی اذیتت میکنه برای حموم و شستن

خب آب گرم نداشته باشه آب گرم کن رو گاز بریز تو یه آفتابه کوچولو به مادرت بگو بگیره رو دستت تو بشوری گناه داره طفلی

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

تا جایی که میتونی بشور

دستمال مرطوب بچه منم حساسیت داشت وقتی جایی بودم و میخواستم با دستمال مرطوب پاک کنم اول دستمال هارو با آب ولرم میشستم تا موادش بره بعد باهاش پاکش میکردم

بچه ۱۸ روزه خیلی جیش میکنه طبیعیه عزیزم

💖
بعد دستمال مرطوب دستمال کاغذی رو خیس کن اروم بکش روش که اثر دستمال مرطوب بره واسه همینه میسوزه

در روز شش تا هشت بار پوشک عوض میکنم یعنی یبار دوبار بشورمش کافیه بقیه دستمال

خب آب رو گرم کن

عیبی نداره بچه که نمیدونه وقتی شسته میسوزه

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑!