2777
2789
عنوان

شده تو خیابون گریه کنی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ، یکبار ، دنبال یک قرص برای عزیزی بودم ، ده تا داروخونه رفتم التماس کردم ، با سردی جواب میدادن ، خیلی دلم گرفت ، زیر یک درخت ایستادم گربه کردم ، سبک تر که شدم رفتم داروخونه بعدی ، خیلی راحت بهم دادن

خیلی زیاد

گاهی اوقات کافیه ۳۰ ثانیه برم تو فکر اشک هام بی اختیار سرازیر می شه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یادمه دانشجوی دانشگاه رشت بودم آبان هم بود دور از خانواده ام و تازه یک عزیزو از دست داده بودم .

کلاسم تموم شده بود و غروب بود بارون شدید میبارید خسته بودم و ته ته افسردگی رفتم نشستم روی یه بلندی و زدم زیر گریه بدون اینکه به کسی توجه کنم گریه کردم

باید بهت بگم اون روز هم رد شد با اینکه بدترین روز عمرم بود .

مامان یک سگ

اره گریه کردم ولی نه برای خاطره و عشق ایناکلا ادمیم که شکست عشقی نمیخورم

منم تا حالا عاشق نشدم ، خیلی خودخواهانه به نظر میاد ولی مجردیم خیلیا عاشقم شدن ، من اصلا ، کلا نسبت به عشق سردم ، ولی میگم کاش حداقل یکبار پیش میومد میفهمیدم عشق چیه و چجوریه