بابا من بعد یه سال دوباره شروع کردم به درس خواندن مثل این بود که به نفر تازه وارد رشته تجربی بشه بخ ...
مرسی گلم اتفاقا منم شرایطم مثل شماست من از اسفند سال گذشته شروع کردم خوندم ولی خیلیییی وسواس داشتم سر هر فصل و مبحث عقب موندم همشم زیست ووشیمی و نهایی خوندم تا الان فیزیکن صفره هنوزه و ریاضی
خدایی امیدی هست تمام توانمو بزارم هی تو ذهنم میاد یه سره بخونم تا ۴۰۶ولی شرایطشم ندارم
آزمونم ثبت نام نکرده بودم خودم تو خونه میزدم که چون ریاضیات و محاسباتی ضعیف بود درصدام خیلی بد میشد ...
منم همینطورررر فیلمم میبینم بهتر شدم برا زیست و شیمی ام ولی خب ناامیدم همه امیدم به نهاییه ولی کنکورمو شاید ۲۰درصد بشم کلا ی مشاوری گفت ۴۰۵ظرفیت پایینه دیگ مثل پارسال نیست 💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مرسی گلم اتفاقا منم شرایطم مثل شماست من از اسفند سال گذشته شروع کردم خوندم ولی خیلیییی وسواس داشتم س ...
نه به این چیزا فکر نکن فقط با برنامه برو جلو اگه هم نمیتونی همه بخش هارو بخونی اشکال نداره. همون بخش های که خوندی رو فقط مسلط باش مثلاً من فیزیک یازدهم رو نخوندم اما اگه به سوال های دهم دوازدهم پاسخ درست میدادم درصدم خیلی بالاتر میومد.میرسید به پنجاه شصت.
الآنم انگار بیشتر امتحانات نهایی تاثیر داره، فکنم راحتتر باشه تا تستی.
مرسی گلم یعنی ساکن و مغناطیس اینا کلا نخوندی؟من کلا فقط ساکن توسط نصفه بخونم ولی دهم و دوازدهم برا ف ...
ببین این حذفیات بستگی به خودت داره ببین کدوم بخش ها رو تسلط بیشتر داری وآسون تره من این چیزا رو نمیدونستم اما مشاورم چون میدونست من ضعیفم ودارم تازه میخونم ، یازدهم رو برای فیزیک حذف کرد چون نمیرسیدمم بخونم وترجیحش این بود بخشی که خوندم مسلط بشم. زیستم گیاهی رواز دهم و یازدهم حذف کرد.
شیمی هم انگار دوفصل دوازدهم و نخوندم.
ریاضی هم فقط چیزای پایه رو خوندم مثل تابع و مثلثات و...