2777
2789
عنوان

پرستاری ازاد چه تراز و رتبه میخواد

147 بازدید | 23 پست

اگه میدونید بگید شهرستان دولتی چی ؟

درصد هم بگین اگه دیدین اینا که با ۲۰درصد و ۱۰درصد میزارن تو کانال سیب ترش واقعیه؟

خودم امسال ۸ هزار شدم میاوردمدرصدا و نهاییمم خواستی میگمولی در کل پرستاری خیلی ظرفیت بالاس احتمالا ر ...

سلام عزیزم لطفا بگو درصدات و ترازت چند شد تراز سوابق

لطف میکتی بگی چطور خوندی از کی شروع کردی

حذفیات داشتی یا ن

راستی مس یه مشاوری میگفت انسال کم میشه چند ماهه حرفش تو ذهنمه میترسم با درصدا سال گذشته نیارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم لطفا بگو درصدات و ترازت چند شد تراز سوابق لطف میکتی بگی چطور خوندی از کی شروع کردی حذفیات ...

الان نباید به ظرفیتا فکر کنی عزیزم تو بخون صد خودتو بذار میشه

من درصدام زیست ۴۵ فیزیک ۳۶ شیمی ۱۶ ریاضی ۱۰ این تراز ۷۵۰۰ داد

نهایی ۸۹۵۰ تراز داد معدل ۱۸.۷

من از تابستون یازدهم به دوازدهم تست رو شروع کردم

حذفیات نداشتم ولی عملا وقت تست زدن نداشتم و سر سری مطالبو جمع کرده بودم

خودم امسال ۸ هزار شدم میاوردمدرصدا و نهاییمم خواستی میگمولی در کل پرستاری خیلی ظرفیت بالاس احتمالا ر ...

موندی پشت؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
پس پایه ات فوی بوده من ضعیفم هی وسوسه میشم تا ۴۰۶بمونم و بخونم

اگر از الان همچین فکری داشته باشی اره قبول نمیشی چون همش میگی وقت هس میبینی یه سال گذشته و هیچ کاری نکردی هیچ تایمی نمونده و همینجور میفتی تو دور باطل پشت کنکور بودن

بعدم خب من ۸ هزار شدم من پرستاری تیپ ۲ میاوردم پرستاری فکر کنم تا ۲۳ ۲۴ هزار بگیره

هنوزم کلی تایم مونده تا کنکور اینکه از الان بگی دو سال بمونم پشت کنکور اصلا غیر منطقیه

مشاور بگیر میتونی تو حتی این چند ماه رو خوب بخونی پزشکی هم میتونی هر چقد هم پایه ات ضعیف باشه

میبینی من ریاضیم چقد داغون بوده؟ ۱۰ درصد زدم تو کنکور امروز قلمچی دادم ریاضیمو ۸۰ زدم بخاطر کلا ۲ ماه ریاضی خوندن

پس ببین میشه پیشرفت داشت حتی از ضعیفترین سطح میشه به بالاترین رسید

با پایه ضعیف میتونی پرستاری آزاد بیاری ولی بنظرم هدفون رو بزار برای دولتی بعد فقط تلاش کن اگه شد که شد اگه نشد خب دوباره میخونی به هر حال با درس خوندن ضرر نمیکنی .منم پایه ام ضعیف بود پرستاری آزاد آوردم

با پایه ضعیف میتونی پرستاری آزاد بیاری ولی بنظرم هدفون رو بزار برای دولتی بعد فقط تلاش کن اگه شد که ...

واقعا پایه ات ضعیف بودی

یعنی چطور بودی درصدات و ازمونا

عزیزم بی زحمت درصداتو میگی و ترازتو

بعد فیلمم دیدی برا درسات از کی شروع کردی؟

مرسی گلم ببخشید زیاد شد

واقعا پایه ات ضعیف بودی یعنی چطور بودی درصدات و ازموناعزیزم بی زحمت درصداتو میگی و ترازتو بعد فیلمم ...

بابا من بعد یه سال دوباره شروع کردم به درس خواندن مثل این بود که به نفر تازه وارد رشته تجربی بشه بخواد یه پایه رو تو هفت. ، هست ماه بلنده مدرسمم دولتی بود . فقط یکم زیستم قوی بود که درصدد چهل و.. شد . بقیشم درصدی روی بیست خورده با اینکه خیلی کار کرده بودم نمیتونستم درصد بیشتر بزنم اما چون سر آزمون استرسی شدم کند خورد

واقعا پایه ات ضعیف بودی یعنی چطور بودی درصدات و ازموناعزیزم بی زحمت درصداتو میگی و ترازتو بعد فیلمم ...

آزمونم ثبت نام نکرده بودم خودم تو خونه میزدم که چون ریاضیات و محاسباتی ضعیف بود درصدام خیلی بد میشد.

کتابم نداشتم با پی دی اف تست میزدم