2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و فهمیده بفرمایید اینجا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 39 پست
به بهونه جزوه ای سوال درسی چیزی باهاش سرحرف و بازکنی خیلی بهتره تا درخواست تواینستا.نظر من اینه.اونم ...

لعنتی این درس جزوه نداره و تدریس از کتابه از طرفی حس میکنم پیام دادن واقعا ضایع تره😅

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

درسته موافقم ولی خب حساسمدیگه میترسم دور برندارن اینم باپسرای این دوره و زمونه که پرنسسن

اگه حسی به شما داشته باشه اونم پا پیش میزاره اگه نزاشت و دور برداشت شما دیگه فراتر نرو که مثلا بخوای استوری هاشو نگاه کنی و پستاشو لایک کنی ، بعد یه مدت هم انفالو کن و دیگه بهش فکر نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهم مکالمه هم نداشتیم اصلا،بعد اتمام کلاس فورا خارج میشه چون کلاساش تداخل دارن شروع کلاس هم همینطور ...

چند وقته میبینیش؟ و بهش حس داری؟

اگه مدت کوتاهیه به خودت بیشتر فرصت بده فکر کنی راجبش ،

اگه حسی به شما داشته باشه اونم پا پیش میزاره اگه نزاشت و دور برداشت شما دیگه فراتر نرو که مثلا بخوای ...

درسته🥲ولی خب باز فکر میکنم که بهتره یه چند هفته ای صبر کنم و فورا درخواست فالو ندم

یکم دیگه رفتارش رو ببینم نه؟شاید خودش جلو بیاد شاید هم کلا من منصرف شدم

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

حالا یه سوال الکی ازش بپرس با کمی لبخند نه زیاد😬منم به نظرم پیام ضایع تره

عجب گیری افتادم🤣🤦🏻♀️

چند وقته میبینیش؟ و بهش حس داری؟اگه مدت کوتاهیه به خودت بیشتر فرصت بده فکر کنی راجبش ،

خب از ابتدا همین ترم حدود دوماه میشه دقیقا حس میکنم نیازه بیشتر فکر کنم از طرفی میگم شاید ترم بعد اصلا کلاسی نداشته باشیم و دیگه نبینمش.اما در کل ادمی نیستم خیلی زود یکی به چشمم بیاد ولی ایشون خیلی رفتارش نسبت به اطرافیانش پخته و آرومه حس خوبی بهممیده

نمیتونی واسطه بفرستی تورو بهش معرفی کنهولی غیر مستقیم

نمیدونم، چجوری همچین کاری کنم؟دوست مشترک نداریم از طرفی نمیخوام بین بقیه دانشجو ها سوژه بشم و مشکل بعدی اینه که کلا این اقا به یکی از دوستاش که اونم اقاهست کلاسارو میاد و میره با بقیه صحبت خاصی نمیکنه چون کلاساش تداخل داره درکل وسط کلاس میاد و بعد پایان کلاسم سریع میرن کلاس بعدی

خب از ابتدا همین ترم حدود دوماه میشه دقیقا حس میکنم نیازه بیشتر فکر کنم از طرفی میگم شاید ترم بعد اص ...

شما میگی حس خوبی ازش میگیری خب همه ی ما سعی میکنیم توی مکان عمومی بهترین ورژن خودمون باشیم. بنظرم خیلی داری عجله میکنی ، یه حرفی زدی توی پیامای بالا گفتی باید دوستی شکل بگیره ک شناخت به وجود بیاد، ولی اگه نیم درصد شما باهم اوکی نشین میدونی چه ضربه ی روحی بهت وارد میشه؟ شناخت رو تا حدودی میشه به دست اورد قبل از اشنایی .. من معتقدم اگه قسمت هم باشین سرنوشت بهتون کمک میکنه ب هم برسین پس اینکه ترم بعد ببینیش یا نه نگران این نباش اصلا بیا فرض کنیم که تا چند ترم دیگه هم میبینیش ، شما که نمیخواستی بری جلو باهاش همکلام بشی ..