همش هفته پنجم از بارداریمه اما حالت تهوع پدرمو درآورده نه میتونم غذا بخورم نه به کار و زندگیم برسم از صبح تا شب حالت تهوع دارم با شکم خالی و پر دارم فرقی نمیکنه
صبح ها وقتی از خواب بیدار شدی همون اول دمترون بخور خانم ها باردار میخورن ویتامین b12هم انگار خوبه باید بری دکتر
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
صبح که بیدار شدی یه بیسکوییت خشک کنارت داشته باش قبل از بلند شدن بذار تو دهنت بخور پتی بور خوبه. برای تهوعت قرص دمیترون بخور هر ۸ ساعت. یه دستمال کاغذی بردار روش خمیر دندون بریز یه دستمال دیگه بذار روش و بذار زیر ماسکت برای وقتی که بوی غذا میاد یا میخوای بری دستشویی اینطوری بویی نمفهمی و تهوع نداری. سعی کن گرسنه نمونی چون هرچی گرسنه بمونی تهوعت شدید تر میشه بدنت ضعیف تر میشه و حالت بدتر میشه.ماست با نون خشک شده بخور خیلی خوش مزه و تهوع نداره. پنیر و گوجه . بادام درختی و مویز طولانی مدت گرسنگیتو کنترل میکنن. برنج با ماست و سالاد شیرازی. اینارو امتحان کن ببین دوست داری
اها دکتر رفتی برای ویار شدیدت حتما بهش بگو اگر هر مشکلی داری بهش بگی چکاپ برات بنویسه بفهمی چه ویتامینایی کم داری ،احتمالا برات امپول تقویتی هم بنویسه. من انقد حالم بد بود که هر روز درمانگاه بودم🤦🏻♀️