2777
2789
عنوان

کافور

104 بازدید | 13 پست

کافور خریدم واسه صفر کردن نیاز جنسی با عرض معذرت دختر مجردم و در حال تحصیل و بازم باید بگم نیاز جنسی خیلی فشار میاره و کلا زندگیم و اعصابمو بهم میریزه

کسی میدونه روزی چند بار مصرف کنم ؟ تا چند وقت مصرف کنم

عوارض داره ؟

شنیدم میگن نازایی و سنگ کلیه میاره اما مطمئن نیستم

عطاری بهم داد شکلش شبیه یه حبه قند گف به اندازه ی عدس توی چای یا هرچیزی که داغ حل باید بشه و مصرف بشه اونم چند بار صفر میکنه !!

کسی اطلاعات وتجربیات مفید داره درزمینه کافور وبه صفر رسوندن نیاز ج ن سی لطفا بزاره

لطفا تاپیک رو نترکونید و از هرگونه بی ادبی و بی احترامی و گزارش خوداری کنید تا از دیگرن تجربه کسب کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کاهو میل رو کم میکنه.با غذات بخور

سرکه طبیعی هم با آب قاطی کن یه کم بخور .البته مراقب معدت باش

روزه گرفتن هم کم میکنه میل جنسی رو

تخمه،گردو،خرما،زنجبیل ،فلفل اصلا نخور

سخت گیری برا ازدواج

حداقل و تایید خونوادم باید واسه ازدواج باشه و به دلم بشینه و از همه مهمتر اخلاق خوب و اهل دود و دم نبودن و اهل خیانت و خونواده دوست بودن لازمه تکیه کردن هردختری به همسرش و به نظرم باید این ویژی رو داشته باشه بافهم و درک و شعور و کاری و از نظر مالی در حدی باشه که بتونه زندگی متاهلی رو مدیریت کنه و شغل مناسب خودشو داشته باشه چه ایرادی واسه ازدواج هست