2777
2789

پسر خوبیه ۲۸ سالشه

....

خونه داره ماشینم میگیره زرنگه

ولی اصلا دلی دوسش ندارم

خانوادمم مخصوصاااااا مامانم مدام میگ شوهر کن شوهر کن چیکار کنم بله بدم ؟فقط واسه بستن دهن مردم میخوام برم وگرنه خودم دلم نیس

منم ۲۳کار میکنم درامد دارم ماشین دارم ولی ....

یکم بیشتر آشنا شو شاید خوب بود اگه باز خوشت نیومد بیخیال شو

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلاخره باید ازدواج کنی شاید بهتر از این گیرت نیاد

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ی ساله دارم تلاش میکنم ولی ن اصلا خوشمنمیاد ازش

پس بیهیالش شو

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

دلم نیس اخه باهاش

ب ایندت فک کن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم