2777
2789

چیکار کرده که خوب شده؟

من رفتم دکتر سونوگرافی و آزمایش دادم هیچ مشکل خاصی نداشتم

ولی ببخشید عادت ماهانه هام ۶ ماهی هس که تا ۱۲ ، ۱۳ روز طول میکشه (البته لکه هس)

بعد دکتر زنان که رفته بودم، گف طوووری نییی که حالا یه لکه اس😐😐 بعد قرص تقویتی بم داد

من واقعا خستم از این وضعیتتتت😭😭 چرا نباید ۷ روزه باشه؟؟ قبلا همه چیم اوکی بود

سال اولی که پریود شدم ۱۸روز پریود بودم خونریزی شدددییییید بعدش ۸۹ روز پریود نشدم

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🫠🫠 هیبعدش دیگه اوکی شدین؟من چیکار کنم؟

سویق عدس بخور

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

اونم خوردم دو هفته اثر نذاشت

دکتر برو

خوب لکه بینی که اشکال نداره ..منم قبل پریودی ۴ ،۵ روز لکه بینی دارمبعد سه روز پریودم ،یه جور گفتی فک کردم کل ۱۲ روز خونریزی داری

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀