2777
2789
چطوری یعنی؟

به پسری پیدا کن البته سخته قابل اعتماد پیدا کردن و این حرفا این پسرایی ک تو سایت مثلا بت درخواست میدن مفت نمی ارزن دنبال پسری باش که مثل پدرت دوست داشته باشه و برات پدری کنه

Sigma boy/turkboy

چی شده مگه که اینقدر ناامیدی

اکثر آدمهایی که میبینم الان عاشقن و رسیدن میرم تو کافه همینه تو بیرون همه جا

من خودمم نمیدونم چمه میترسم نشه

اقا هرکی به من درخواست بده یه دیوثه و تازه مادرش هم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه ارتباطی نداشتی به ظرفیت ارتباطی ات مربوط میشه.

بهتری بری رواندرمانی

یکسال تحت درمان باش تا گره های ارتباطیت حل بشن و خلاص

هر مشکلی راهی داره تخصصی داره

هنوز سمت درمان نرفته بیخووی ناامید نباش

اگر درمان نرفتی یعنی هیچ کاری برای خودت در این مسیر انجام ندادی

اینکه ارتباطی نداشتی به ظرفیت ارتباطی ات مربوط میشه.بهتری بری رواندرمانی یکسال تحت درمان باش تا گره ...

اخه آدم درستی هم بهم پیشنهاد نداده

هرچی بچه مچه پیشنهاد داده یا ..

باید برم پیش روانشناس؟

به پسری پیدا کن البته سخته قابل اعتماد پیدا کردن و این حرفا این پسرایی ک تو سایت مثلا بت درخواست مید ...

منو بابام دوسم نداره حتی

🙂🫠

اخه آدم درستی هم بهم پیشنهاد ندادههرچی بچه مچه پیشنهاد داده یا ..باید برم پیش روانشناس؟

همین که کسی بهت نزدیک نمیشه به خاطر ناهشیار خودت هست که از ارتباط گریزان هستی و بقیه هم این وایب تو رو میگیرن

بله روانشناس

بزنمت بابا من۲۶تو خیلب وقت داری ک

زمان داره تو ۲Xمیره قبلا اینطوری نبود

توهم امیدوارم همین امسال پیداش کنی

نه عزیزم ن نگران باش ن بترس ما ک تجربه کردیم کجا گرفتیم شاید باورت نشه اما شوهر من اومده بود خاستگاریم ب مامانش گفته بود اگر این و برام نگیریم خودم میکشم .اما تهش چی شد

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

اصلا همینی که میگی میترسم دوست نداشته بشم نشون میده رابطه امنی رو با والدینت یا یکی از والدینت تجربه نکردی و ناهشیارت اضطراب ارتباط داره برای همین رابطه رو پس میزنی هم میخوای هم یک اضطراب ناهشیار و ناامنی درونت هست که این وایب رو به دیگران میده که نزدیک من نشید.

همین که کسی بهت نزدیک نمیشه به خاطر ناهشیار خودت هست که از ارتباط گریزان هستی و بقیه هم این وایب تو ...

ما آخر نفهمیدیم باید نزدیک شویم یا دورشیم در هر صورت فرقی ندارد مردی ک مشکل داره تو هرکاریشم کنی ته نداره

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

اصلا همینی که میگی میترسم دوست نداشته بشم نشون میده رابطه امنی رو با والدینت یا یکی از والدینت تجربه ...

دقیقا خیلی از مشکلات همه ما ب دوران کودکی برمیگرده دقیقا

ما آخر نفهمیدیم باید نزدیک شویم یا دورشیم در هر صورت فرقی ندارد مردی ک مشکل داره تو هرکاریشم کنی ته ...

اینایی که میگن باید دور شی و خودت رو بالا بگیری روانشناسی زرد هستند

اگر میخواید با یک خودشیفته ارتباط بگیرید و تور کنید از این اداهای دست نیافتنی بودن ها انجام بدید.

توی رابطه فقط نباید وابسته باشید نه اینکه دور از دسترس باشید.

دقیقا خیلی از مشکلات همه ما ب دوران کودکی برمیگرده دقیقا

کلا مشکل روحی روانی اگر جسمانی بود ک تا الان یا مرده بودیم یا خوب شده بودیم.ی سریا ناخواسته بهت ضربه روحی میزنند ی سریاهم میخوان عقدهاشون روت خالی کنند.چون فکر میکنند اینجوری آروم میشن

کلا مشکل روحی روانی اگر جسمانی بود ک تا الان یا مرده بودیم یا خوب شده بودیم.ی سریا ناخواسته بهت ضربه ...

رابطه باید ،رابطه باشه تا تو بخوای ب این چیزا فکر کنی رابطهای ک ته ندارد هرکاریم براش کنی ضرره وقت تلف کردن