2777
2789
عنوان

چرا جامعه ما نسبت به بچه پسر گارد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 47 پست
ببین این کامل مشخصه یعنی میگی نصف دختر میخوان نصف پسر عمرا همچین چیزی باشه نه تنها مردها پسر دوست دا ...

حداقل تو خانواده من اینطوری نبود ک همیشه ارزشی که بابام برامون میزاشت برابر بود شایدم من بیشتر

لایک نکن خواهر منننن  

چون بعضیا پسر رو فقط برای اینکه نسلشون ادامه دار بشه میخوان احمقن دیگه ولشون کن کسی که نمیفهمه رو میشه بهش فهموند ولی کسی که نمیخواد بفهمه خودمونم بکشیم نمیفهمه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علتش کاملا واضحه.

درواقع به خاطر سال ها تحقیر جنسیت دختر و آسیب هایی که به دخترها به خاطر جنسیتشون زده شده و ... ، یک ناراحتی عمیقی تو بعضی از خانم ها ایجاد شده.

البته بخش بزرگی از تحقیر کردن ها توسط خود زن ها اتفاق میفتاده.

بچه پسر معمولا تحت شرايط خاص تري شكل ميگيره نسبت ب دختر و بخاطر تقكرات قديمي حال بهم زن اين گارد نسبت ب پسر داشتن وجود داره اينكه زنها فكر ميكردن ب هر قيمتي بايد بچه شون بخصوص بچه اولشون پسر باشه تامقبول درگاه همسر قرار بگيرن

علتش کاملا واضحه.درواقع به خاطر سال ها تحقیر جنسیت دختر و آسیب هایی که به دخترها به خاطر جنسیتشون زد ...

چون جامعه هم مردسالاره متاسفانه

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷

اینکه بری تعیین جنسیت بنظرم بزرگترین گناهه و دست میبری تو تدبیر خدا . خدا یچیزی میدونه که بمون دختر ...

من که اقدام کرده بودم برا ای وی اف تعیین جنسیا نکردم

زد ناخواسته باردار شدم اونم خدادادی پسر شد

لایک نکن خواهر منننن  
چون جامعه هم مردسالاره متاسفانه

بله این مورد هم اثر داره.

ولی برای مثال وقتی یک خانم چند تا بچه دختر به دنیا میآورده ، مادرشوهر و خواهرشوهر بیشتر از همه تلاش میکردن برای پسرشون زن دیگه ای بگیرن تا پسر به دنیا بیاره !

چقدر زیاد داریم از آزار و تحقیر دخترها و زن ها که توسط یک سری زن های دیگه اتفاق افتاده. 💔

به نظر من اونقدری که زن ها علیه هم بودن و هستن ، مردها شاید تا این اندازه به زن ها ظلم نکرده باشن.

خانما یه چیزی بگم قول بدین نخندیناابه این فکر کردین خدا هم مرد هستآخه همه اسمای خدا ، اسم مذکرندبه ه ...

چی میگی

اسمای خدا عربین و ز5بان عربی جنسیتی میکنه همه چیو

خدا هم جنسیت نداره

اگر به این حرفه خداباید زن باشه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند