2777
2789

تو دوران مجردی به هیچی فکر نمیکردم رااااحت و بی دغدغه خرید میکردم الان به فکر همه جیز هستم و خرید یه عالمه خرت و پرت به دلم مونده برای یه میلیون اینقدر فکر میکنم که کم نیارم خدایا خودت به پول هممون برکت بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزگ انشالله خیر و برکت و ثروت تو زندگیت سرازیر بشه یاد این روزات بیافتی بخندی منم ۴۰سالمه چند ساله ...

ااا پس هم سن هستیم . من دو ساله ازدواج کردم و خدا رو شکر بچه نداریم هر دو کار میکنیم و درآمد داریم ولی خب ....

ااا پس هم سن هستیم . من دو ساله ازدواج کردم و خدا رو شکر بچه نداریم هر دو کار میکنیم و درآمد داریم و ...

یه حرفیو از من بشنو تو همه قسط و قرضهات از خودت غافل نشو.من ۸ ساله ازدواج کردم دوران مجردیم راحت خرج میکردم ام بعد ازدواج حساب جیب شوهرمو میکردم کل حقوقم میرفت برا قسط همیشه هم آرم قدردانی میکرد الان به فکر جدایی افتاده به مساورمون گفته دمش گرم همیشه به فکرم بود اما این زن چیزای خوب برای خودش دوست نداره .اگه خرج نمیکنی مطمئن باش خر جیم قدردانی کنه یه روزی چوبشو میخوری

یه حرفیو از من بشنو تو همه قسط و قرضهات از خودت غافل نشو.من ۸ ساله ازدواج کردم دوران مجردیم راحت خرج ...

خیلی ناراحت شدم براتون امیدوارم بهترین براتون پیش بیاد چشم حتما حواسمو جمع میکنم