2777
2789
عنوان

جدایی از پارتنرم بیاید لطفا

74 بازدید | 7 پست

پارتنرم دو سال دوسم داشت و پیشنهاد میداد من قبول نمی کردم چون دو دل بودم توی حسم

برام جذاب بود گاهی ولی گاهی هم از رفتارش بدم میومد

من الان چند وقته باهاش وارد رابطه شدم چون همه میگفتن آدم خوبیه فامیل هم هست و یه سری مشکلات خانوادگی هم داره با اینکه خانوادش دوسم دارن از ادمایی ان که ممکنه تیکه بندازن و اینجوری.

هنوز رسمی نشدیم تو این چند ماهی که باهاش بودم حالم واقعا خوب بود اما یه سری اتفاقا افتاد که جذابیتش کم شد برام ( اوایل ادای بچه هارو در میاورد بچگونه حرف میزد چند بار بحثمون شد گریه کرد با بغض من.

خیلی آرومه اصن عصبی نمیشه)

ولی به جز اینا همیشه هوامو داره و خیلی دوسم داره

از لحاظ ظاهری هم خیلی معمولیه

دیگه اینکه گاهی از شوخیاش و رفتاراش خوشم نمیاد

از طرفی میگم دل شکستنه اگه جدا شم از طرفی میگم اگه نتونم عاشقش بشم و حسم از دست بره چی؟

بیشتر از این وقت خودتونو نگیرید

اونم مشخصه رفتار بچگانه داره و وابسته ات شده نذار بیشتر وابسته بشه

ولی یهویی جدا نشو تو هم رفتارایی کن که دلشو بزنه که وقتی جدا شدین کمتر ناراحت بشه و بگه دختره خوب نبود و فلان

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

بیشتر از این وقت خودتونو نگیریداونم مشخصه رفتار بچگانه داره و وابسته ات شده نذار بیشتر وابسته بشه ول ...

اینجوریم نیست بگم کلا بچگونه ست.

تو خانواده و فامیل خیلی روش حساب میکنن آدم حسابیه پیش من اینجوری بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجوریم نیست بگم کلا بچگونه ست.تو خانواده و فامیل خیلی روش حساب میکنن آدم حسابیه پیش من اینجوری بود

اهان پس مثلا خواسته رابطه رو صمیمی تر جلوه بده

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن