2777
2789
عنوان

شده عاشق دونفر بشید

83 بازدید | 15 پست

بچه ها من تو بد موقعیتی قرار گرفتم لعنت به بی پولی ....۲سال طلاق گرفتم با بچم باهم میمونیم پدرمادرمم جداشدن ازهم هرکدوم زندگی خودشون دارن اصلا نمیان ب داد من برسن . دوسال بخاطر بچم ازدواج نکردم انقد این تجاوز هارو تو اینستا میبینم میترسم .الان مشکل مالی بهم فشار میار دیگ نمیتونم کرایه خونه بدم ...دوتا خواستگار دارم یکیش ازم ۱۶سال بزرگ که یه مدت صیغه بودم باهاش کلی بدبختی سرم اوورد تاپیک هام بخونید متوجه میشید. اما خب چون هزینه های زندگیم کمک میکرد هر زهرماریش تحمل میکردم. بچه ها من سرکارم میرم ولی حقوقم ۱۰تومن واقعا نمیرسونم کرایه خونم ۷تومن حالا بماند شهریه مهدکودک بچم خورد خوراک لباس... یک ماه یه اقای همسن خودم ۲۷سالش باهاش اشنا شدم خیلی دوسش دارم بدجور وابستش شدم اما این وضعیت مالی بدی داره چون اینم تازه طلاق داده مهریه داده هیچی نموند واسش کارش هم شرکت کارگر سادس . من الان واقعا بین این دوتا نمیدونم کیو انتخاب کنم هم مشکل مالی دارم هم این دوسش دارم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا دلمون هرز نمیرع دو تا دو تا دست چین بکنیم.شعور داریم

افرین بتواز تاپیکم برو بیرون پس

راستی چرا یه جوری تاپیک زدی که مردم فکر کنن عاشق دونفری؟

ظاهرا عاشق دومی هستی ولی روی پیشنهاد اولی به خاطر پولش داری فکر میکنی. این خیلی فرق میکنه با عاشق دو نفر بودن.

بعد همین میشه که آدما به خودشون اجازه میدن بهت توهین کنن. خودت فرصت توهین برای خودت نساز

اگر مجبوری و دومی اخلاقش خوبه دومی به نظرم. خودت هم کارت رو کنار نذار. دوتاییتون با هم کار کنین . او ...

ن معتاد پولش کجاس نفقه بده. ببخشید میترسم با این دومی هم سر مشکل مالی ب اختلافدبخورم نمیدونم شاید مثلا بگم این بخر بگ ندارم... بمن میگ پول پیشت تو بیار کرایه خونه من میدم هیچی نداره یدونه فقط پژو دار

ن معتاد پولش کجاس نفقه بده. ببخشید میترسم با این دومی هم سر مشکل مالی ب اختلافدبخورم نمیدونم شاید مث ...

خب شرایط پر استرسی که هست دیگه. همه چی بر میگرده به اخلاقش. به نظرم یه مدت باهاش معاشرت کن. ببین اخلاقش چطوریه. پول که نداره اگر اخلاقشم داغون باشه که دیگه هیچی. ولی اگر اخلاقش خوب باشه سختی دارین ولی یه آرامشهایی هم هست

راستی چرا یه جوری تاپیک زدی که مردم فکر کنن عاشق دونفری؟ ظاهرا عاشق دومی هستی ولی روی پیشنهاد اولی ...

ار بد نوشتم تاپیک . من دومی دوسش دارم همسن خودمه هم خوشگل هم آروم از این مردای بداخلاق نیس آروم و مهربون اما اولی کاملا برعکس یه مرد بداخلاق حسودی بچم میکن میگ ب بجت محبت نکن و....اما خب پول خرج کنه نمیتونم بخاطر کرایه خونم ولش کنم

ار بد نوشتم تاپیک . من دومی دوسش دارم همسن خودمه هم خوشگل هم آروم از این مردای بداخلاق نیس آروم و مه ...

به نظرم که به خاطر اخلاقش اصلا موردی خوبی نیست. حالا خودت تنها بودی تحمل میکردی ولی بچهت هم باهاش کلی سختی میکشه.