2777
2789

اشتباهی ک باعت تباهی 2 تا خانواده و فرزند هاش شده

ب نظرتون باید اون فرد رو بخشید یا نه

اینکه بگم اصلا طلب بخشش اینا هم نکرده و حس میکنه کار درست هم کرده و پشیمون نیست

همون بیشعور سابق هست منتها با سن خیلی بیشتر

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بخشش سود دو طرفه داره برای شما صدبرابر

هم روح و روانتون سالم میمونه هم ثواب زیادی داره

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخشش خوبه

کارش باعث شده دو خانواده از هم بپاشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بخشش سود دو طرفه داره برای شما صدبرابرهم روح و روانتون سالم میمونه هم ثواب زیادی داره

منکه نمیتونم ببخشم فقط اومدم نظر شما بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منکه نمیتونم ببخشم فقط اومدم نظر شما بپرسم

حق خودته میتونی نبخشی

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

نمیدونم چی بگم اگه سنش زیاد نبود نمی بخشیدم

بخشش خیلی سخته واقعا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین همه حرفات درست خب ولی میگن تو نیکی کن در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

بالاخره فرقی تو باید داشته باشی با اون ببخشش هم خودت سبک میشی هم خداوند چندین برابرش رو تو زندگیت خیرو برکت میاره

بخشیدن با حلال کردن فرق داره

بخشیدن یه چیزه بین تو و اون شخص

حلال کردن یه چیز هست بین تو و خدا

تو می تونی یه نفر ببخشی چون نمی خواهی بهش فکر کنی و بقیه عمرت درگیرش باشی

ولی می تونی حلالش نکنی و اون دنیا حقت ازش بگیری

می تونی هم حلالش کنی و اون حقی که اون دنیا می خواهی ازش بگیری با خدا معامله کنی و الان از خدا بگیری

مثل یه چک هست که تاریخش برای ۵۰ سال بعد هست که اون شخص باید به شما پرداخت کنه. این چک می دی به خدا و می گی خدایا این حساب با تو تصویه کردم و خدا زودتر این چک برات نقد می کنه اونم تو این دنیایی که بیشتر بهش نیاز داری

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!