2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ازمن بهتری من هنوز هیچ غلطی نکردم از دهم تا الان که پشت کنکورم خوشی نکردم الکی خودمو با کتاب درگیر کردم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

چاق شدم به خاطر درسم سنتور میزدم ول کردمکلاس رقص میرفتم اونم دیگه دوساله نمیرمنشستم دارم میخونم همش ...

چ خوب بخدا رقص که خیلی خوبه😍 حیف نیست واقعا داری غصه میخوری؟ تو تلاشت رو بکن شد که چ خوب نشد هم اصلا غصه نخور هرچی باید بشه میشه شاید قسمتت نیست و جای دیکه قراره بدرخشی

تو دوره کنکور و اینا هم که همه چاق میشن و ی چیز کاملا طبیعیه و بعدش راحت جبران میکنی

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اون زمان هم یادمه من خودمو میکشتم واسه تراز بالای ۶ هزار

یعنی کابوس شده بود برام عصر جمعه و اون نقطه سبز کنار اسم کارنامه داخل سایت قلم چی

کابوس بود برام مامانم و پرسیدنش که ۶ هزار شدی یا نه

ولی کلا ۳ بار بالای ۶ هزار شدم و بالاترینش هم ۶۴۰۰ بود

نمیدونم الانم تراز قلم چی مثل زمان ماست یا نه ولی عزیزم تو تلاش خودت رو بکن و پیشرفتت رو ادامه بده

ایشالا خدا جواب تلاشت رو میده

الانم سال ۶ پزشکیم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

اون زمان هم یادمه من خودمو میکشتم واسه تراز بالای ۶ هزار یعنی کابوس شده بود برام عصر جمعه و اون نقطه ...

دوستای همه بالای ۷۰۰۰ میشن

مثل هم میخونیم

مشاورم میگه برای قبولی پزشکی باید بالای ۶۰۰۰ بشم

مامانم داره خودشو میکشه من بیام بالای برام معلم گرفته انگار نه انگار

دوستای همه بالای ۷۰۰۰ میشنمثل هم میخونیممشاورم میگه برای قبولی پزشکی باید بالای ۶۰۰۰ بشممامانم داره ...

یه کوچولو تلاشت رو بیشتر کن و استرست رو کمتر کن درست میشه

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

دندون

خب عزیزم آرزوتو تبدیل کن به هدفت نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه ولی دیگه نگو آرزوم بگو هدفم اینطوری وایبِ خوبی به خودت میده برای اینکه بهتر بخونی و تمرکز داشته باشی

و سعی کن از حاشیه هاتم کم کنی خب